![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
fenerbahçenin ne zaman çarşı gibi büyük bir grubu olduda bunu küçülttü? çarşı yönetime tepkisiz bir taraftar grubu mu? stadı kapanan tek takım beşiktaş mı stad kapandı diye çarşı suçlanıyor? | |||
| |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
1 )evet çarşı kadar etkili bir grup hiç bir zaman olmadı ama eski gücüne nazaran daha azaldı. 2) demirören yöentimi geldiğinden beri tepkisiz bir grup sadece bir kez istifaya çağırdı yönetimi. 2 sene önce yeni açık ve numaralı türbünlerine küfür bile etti, istifaya çağırıyor diye: sen anlaşaşılan takip etmiyorsun Bjk yi ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=PascaL_NoumA_21;594218]onu bende anlamadım bi türlü..herkese karşı olan tribünümüz nie bu demirörenin yanında? ? ? ? [/qsadece çarşı grubu yanında başka kimse değil demekki oradan nemalanıyor çarşı grubu ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | [quote=alperenkartal;594226] Alıntı:
![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| |
| | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=alperenkartal;594226] Alıntı:
çarşıyı satın alamaz kımse çarşı kımseye yapısmaz mıllet çarşıya yapısır | |||
| |
| | #7 | |||
| hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. | |||
| |
| | #9 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çarşı bir taraftar grubur isteyen bu gruba dahil olur isteyen olmaz bu gruplar her takımda vardır. Bana kalırsa çarşı çoğu rakip taraftarın çekemediği tek gruptur ve herzaman özenirler ama onların yaptığı şeyleri ve sansasyonu yaratamaz haber arşivleri incelendiğinde kimin taraftar grubunu daha öne çıktığını görürüz çarşı beşiktaşın önünde değildir ama aynı zamanda et ,tırnak gibidir. ben seviyorum destekliyorum tek farkım aralarında olamamak oda eskişehirde olmamdan dolayı. HEPİMİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BİZİ YIKMAYA BİZİ BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLARIN ALAYINA k(Ç)ArŞıYıZ | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sonuna kadar katılıyorum arkadaşım görüşlerine, çarşı inanılmaz bir ambians yaratabiliyor statta, bundan ben de inanılmaz haz duyuyorum ama futbolun bir sektör haline geldiği şu zamanda çarşı mantalitesi beşiktaş kültürünün sembolü olmamalı, bedava biletlerle yıllardır en güzel kısmı işgal ediyorlar ve tarihn en iyi yönetimine, kendilerini kale arkasına aldıkları için küfrettiler, burada önemli olan beşiktaştır, çarşı ise kabul edin veya etmeyin kendisini herşeyin üstünde gören bir topluluk haline gelmeye başladı, aziz yıldırım'I seversiniz veya sevmezsiniz o başka bir konu ama şunu kabul etmek zorundasınız ki fenerbahçe'yi mükemmel yönettiler ve şu anda kıskandığımız bir noktaya geldiler, aiz yıldırım seyirciyle tartıştı, zaman geldi kendi seyircisinden küfür de yedi ama vazgeçmedi ve sonucu görüyoruz, taraftarları yeterince gürültü çıkramıyorlar diyebilirsiniz, ben oyuncunun topu ayağına her alışında ıslıklanma korkusu yaşayacağı, küfür olmadan maçın tamamlanmayacağı, zaman zaman iğrençleşen tezahüratlar yapan ve üstüne üstlük bunları bedava yapan bir seyirci topluluğu yerine çekirdek çıtlatan ama kasayı dolduran seyirci modelini tercih ederim, çarşının ruhu var, geçmişi var, mükemmel ambiansı var, şuyu var, buyu var, şu maçtan sonra herkes bizi konuştu, o maçtan sonra şu şunu dedi hikayeleriyle karın doymuyor, sana kazandıracak seyirciyi maçlara alacaksın, olay budur... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |