![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Bu konu ile ilgili çok fazla başlık açıldı. Bu başlıkların hepsini bu alt başlık altına toplasak nasıl olur? Benim takıldığım noktalar ise 1.)Proje maliyetinin 80 Milyon € olması. Örnek alınan statların, yukarıda adı geçen statların maliyeti en az 200 milyon € civarı. 2.)Finansman'ı nasıl sağlanacak? 3.)Çevre üniteleri biraz daha açıklamak gerek. Son olarak da stada karşı olan arkadaşlara; Mevcut stad miyadını doldurmak üzere, günümüz gereksinimlerini karşılamıyor. Yeni bir stad zaten şarttı. kapasite(Gerçek kapasite); 42.000 değil 36.000. Loca kapasitesi ise 6.000. Bence 42.000+6.000 lik yani 48.000 lik kapasite daha ideal bir kapasite olurdu. Bu arada bazı tartışmalar çok komik; Çarşı nerede olacakmış? yada çarşı dağılmamalıymış? Çarşı grubu dünyanın en özel taraftar grubudur ancak stadı çarşıya değil, çarşıyı stada uydurmak gerek. Çarşı gene sahayı yandan gören bir yerde yerini alır, localarıda inleterek stadı rakipler için cehenneme çevirir. Stadlar beton ve çelik yapılardır. Onlara ruhu veren taraftar gruplarıdır. Beşiktaş tarftar grupları başta Çarşı olmak üzere o stada öyle bir ruh katar ki eski stadı nostalji ile anarız... | |||
![]() |
|
![]() | #112 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben de bir beşiktaşlı olarak stadımızın yeni halini çok beğendim.ama bence bu stad 42.000 kişilik değil 52.000 kişilik olmalı.ezeli rakibimiz fenerbahçe'nin stadı 50.000 kişilikken bizim stadımızın kapasitesinin ondan daha küçük olması hiç doğru değil bence
__________________ 3 büyük yok iki büyük var biri Allah(c.c.) dğeri de 5iktaş | ||
![]() |
![]() | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yıl 2010..Şampiyonlar ligi bayrağının orta yuvarlakda dalgalandığını hayal ediyorum bu statda...
__________________ No one lives forever | ||
![]() |
![]() | #116 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | umarım biran önce bütün projeleri gerçekleştirmeye başlarlar..birazda futboldan anlasalar güzel transferlerle takımı takviye etseler tam süper olcak ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Unutmadan bu arada kayseride de çok güzel bir stad bitme aşamasına geldi sayılır ve tabiki ezeli rakibimiz galatasarayın stadı da oldukça güzel projelerini gördüm. Bu gibi stadlar çoğaldıkça Türkiyemiz yakın zamanda çok büyük bir organizasyona ev sahipliği yapabilir. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/54052-iste-yeni-stad-ve-tesis-projesi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 15:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |