![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #131 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Saracoğlu'nun üstü kapatılıyor A.A ![]() Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp başkanı Aziz Yıldırım başkanlığında dün akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzerinin kapatılması ve mevcut kapasitesinin artırılması konusunda karar alındığı bildirildi. Yönetim kurulu toplantısında, üzerinde çalışılan planlar uyarınca, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun üzeri açılır kapanır bir sistemle kapanarak, hem her türlü hava koşulunda müsabakaların yapılmasına olanak sağlar duruma geleceği hem de ses akustiği açısından güçlendirme yapılacağı açıklandı. bazı arkdaşlar halen kapasitenin yeterli olduğunu savuna dursun FB stadın üstünü kapatıp kapasite arttırımı yapacakmış şuan yanılmıyorsam 52.000 c,varı olaması lazım oranın kapasitesi birde arttırırlarsa siz düşünün artık yaparlar bir 60-65 gibi biz kalırız 42 bin de | ||
![]() |
|
![]() | #134 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | düper bişi ya bayıldım yapılırsa tam süper olur | ||
![]() |
![]() | #136 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bnce 42.000 bir stad için cok idela bir rakam.Stad cok büyük olunca ambians küçük maçlarda sağlanamıyor.Öyle olursada çok kötü olur.Her maç 50.000 dolduracak bir takım zaten türkiyede yok.O yüzden cok iyi bir sayı diye düşünüyorum.Eziklerin stadı bizimki yanında gecekondu kalır.Çünkü stad ultra süper lüx inşaa edilecek.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #140 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bize yakışan ve avrupanın en modern stadlarından biri olacakk | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/54052-iste-yeni-stad-ve-tesis-projesi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 15:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |