![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | zor maç kazanan taraf oluruz inşallah | ||
![]() |
|
![]() | #113 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ınsallah alırız arkadaslar..futbolcuların ustunde bask kurmamalıyız.zaten ota boka baskı yıyoruz dıyorlar.egr kapalı defans yaparsak bence alamayabılırız cnkı bızım kesınlıkle ılk golu atmamız lazım.golu attıgımızda fener yuklenıcek we holosko nobre ıstedıklerı bos alanı blucaklardır delgadonun nefıs paslarıyla da galıbıyet gelıcektır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #117 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eziklerin favori gösterilmesi isimize yariyacak... Eger hoca dogru bir kadro cikarirsa (toraman libero, S. kurtulus sag bek, sag kanat s. özkan) kazaniriz bence. tahiminim 2-1 aliriz...
__________________ BESIKTASIM HAYAT SENSIN DÜNYAM SENSIN HERSEY SENSIN........... | ||
![]() |
![]() | #118 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu takimin futbolcu kalitesi bu degil bizim takim breysel olarak bu ulkedeki en iyi takim bence ve ben fener macinda feneri ezeceklerini dusunuyorum bizim takim birine patlayacak umarim bu takim fener olur
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #120 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/55530-besiktasimiz-fenerbahce-28-hafta-karsilasmasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 09-03-2008 23:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |