![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | haftaya allahın izniyle bambaşka olacak takım çünkü i.toraman olacak serdar kurtuluş olacak yani herkes yerinde oynayacak baki olacak ve kör gordon olmayacak ezikleri yine ezeceğiz ama gs ninde birileri tarafından ezilmesi gerek yoksa şampiyonluk zorrrr
__________________ "Yeryüzü Dar Gelir Sevdama" | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Çocuklar inanın inanın çocuklar Güzel günler göreceğiz güneşli günler febeyi İNÖNÜDE devireceğiz ŞAMPİYOnluk şarkıları söyleyeceğiz... Ben statta olacağım ve İNÖNÜYÜ önce biz yıkacağız...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | formsuz bir gordon, tandoğan ve üzülmezle kanatsız bir kartal, orta sahasız bir kartal fener maçında ne yapar düşünmük bile istemiyorum. tek tesellim ise poposundan ballı devidin bu maçta oynamayacak olmasıdır. yenmemiz lazım yenemez isek zaten sivas maçınıda kaybederiz. şampiyonlukta hayal olur. alllahım sen bize yardım et | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/55530-besiktasimiz-fenerbahce-28-hafta-karsilasmasi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 09-03-2008 23:17 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |