![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Hocaya kimse laf edemez. elinden gelenin en iyisini yapıyor tek eksiği oyuna biraz geç müdahale etmesi o da sahadaki oyuncularına güvendiği için heralde. bir kulüp hocaya al bu para ile transfer yap der ama bizde durum böyle değil sana verirlerse kısıtlı bir bütçe senin önüne gelen listeden en iyisini seçmeye çalışırsın ertuğrul hocada bu şekilde yapıyor. | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Takiminda 2. Kaptan.. Lider kisiligi var... Tecrubeli ,ama yasli deil... Bence elimizdekilerden cok daha iyidir..(Kalite forvet karsisinda baki aptala donuyor, ozgurcan,berbatov...) Hic olmamasindansa olmasi iyi olur. Sampiyon olmamiz icin transfer sart. Defans ya sakat, ya cezali... Takviye sart....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | cisse ve telloyu yönetim getirdi ertuğrul gelmeden önce alınmıştı saten sen bilmiosan o başka
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #37 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | malesef celal kolot bu işten iyi anlıyordu.Getirecekleri adamlar da oldukça iyiydi ama fişini çektiler.Bencce farklı fikirleriyle ilerleme kaydedebileceğimiz bir adamdı.Telloyu o getirdi.Celal kolot diatta ve higuain Beşiktaşın futbolcusu olamaz ilerde haklı cıkacağım demişti haklı cıktı ne diyelim tebrikler..
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | abi kaçtır ben bnu anlatmaya çalışıyorum çok bilenler atlıyo ertuğrul hoca telloyu getirdi die..ertuğrul diatta ve higuaini getirdi ve getirdikleri ortada tam fiyasko ya bunun yaptıgı transferler çnkü adam küçük düşünüyor..transferi tello ve cissede oldugu gibi yönetim yapmalı ahh gitmicekti celal kolot
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ertuğlul hocaya adamdan anlamıyor demek çok büyük bir ayıptır!!!Mehmet topuz ve gökhan ünal türkiyede bu kadar çok konuşuluyorsa unutmayın ki bunda adamdan anlamayan! ertuğlul hocanın çok büyük bir payı vardır.Daha sonra bize geldiği gibi genç serdar özkana formayı verende adamdan anlamayan! ertuğlul hoca sanırım...Diattaylan higuaini ertuğlul hoca aldırmış olabilir.Hatada yapmış olabilir ama bu onun adamdan anlamadığını göstermez.Arsen wenger veya alex ferguson hiç boş transfer yapmadımı sanki.Onlardamı adamdan anlamıyor o zaman.Çok büyük saygısızlıktır bence bu... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |