![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #144 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Beşiktaş'tan İMKB'ye Drpic açıklaması A.A. Beşiktaş Kulübü, transfer gündeminde olan Hırvat futbolcu Dino Drpic için görüşmelere başlandığını İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi.Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi Ticaret A.Ş'den İMKB'ye gönderilen açıklamada, “Şirketimiz, Dinamo Zagreb'de forma giyen Hırvat sporcu Dino Drpiç'in transferiyle ilgili görüşmelere başlamıştır” denildi. </B> | ||
| |
| | #145 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | inş. sonu diatta gibi olmaz ben bu oyuncunun tutucağıı tahmin ediyorum çünkü baya ince eliyip sıkı dokundu ama içimden bir ses bu adamın kornerlerden çok can yakacağını söylüyo
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
| |
| | #146 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Abi adamda maşallah boy 1.93...Bayağı bir gol atar yani duran toplardan.Helede bizde duran topları tam adrese yollayan tello varsa... | ||
| |
| | #147 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() şimdiden heyecanlandım.....
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | |||
| |
| | #149 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | peki orasini burasini acmasi konusunda ne yapcaz burasi turkiye donu indirip kosmaya baslarsa arkasindan kosan zor olur delik desik ederleri adami valla
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |