![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eğer bobo satılacaksa nobre ve holoskoyuda beraber satalım rubin kazan üçüne 30 milyon euro veriyor yerlerine carew ve marsilyadan GERÇEK cisse alınsın derim ama Ertuğrul istemez istese de bizim yönetim alamaz...ezikbahçe bu sene kimi alıcak merak ediyorum henry yada scvhenkodan biri kesin gelicek biz hala milan diyoruz | ||
![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bobo kalmali hemen yolladiniz bobomuya helal olsun size ayrica simdi bu topicleri acma zamanimi biz diyoruzki sampiyonluk onumuzde duruyor kenetlenelim inadina bu topicler aciliyor hayret etmemek elde degil hele bobonun gidecegi bi kesinlessin sezon sonu gelsin o zaman konusuruz bu konulari ayrica biz ne dersek diyelim bizim dedigimizin olmayacaginida biliyorsunuzdur sanirim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | can erdem varken transfere gerek yokkkkk
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Hayrola Bobo gidiyorda bizimmi haberimiz yok.Kolpa medyanın haberleriyle gaza gelip oyuncunun bile kafasını biz karıştırıyoruz. Bobo bu takımda kalacak.Bazıları istemesede.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bir yerde haklısın ama ailton-kleberson rızaya nsl geldi kardeşim.hmde ertuğrul avrupada en iyi gnç hocalar arasında gstrln biri az çok biliniyo
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | BOBÔ KALMALI.! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/57448-sizce-bobonun-yerine-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 00:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |