![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | sonunca bitti galıba kaynak sitem var orta verıldıyse bitmıstır dıcektım ordada verılmıs | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tek diyeceğim allah belanı versn yönetim,teknik kadro..!!!! böle transfer mi yapılır ya onu alamadık bunu verelim biz size..rezilsinz rezil..tecrübe dedinz ümit milli adamı aldınz yaa bırakıp gidin beaaa haysiyet varsa size biraz adamsanızz..!yeterrrrrrrrrrrr yıldırım demirören sinan engin..sende ertuğrul sn anca böle adam sitersn bravo sana hiç yakışmıon şu takımaa
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | |||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 2 kere acılmıstı bu konu ya | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süper ii drpic almadıgımızda cok ii oldu fotolar videolar felen
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Dinamo Zagrep başkanı ve yönetimi , 10 milyon euro versek Beşiktaş için çalışır mısınız ? Başkanımız , yöneticilerimiz olur musunuz ? Lütfeeen. Ben Dino'yu unutmam artık , forza Dinamo Zagreb !
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |