![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ii kazık yedik
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Daha bu kazık ne ki dostum, bu adamın yüzünden 2 gol yeriz takımdan keserler, sezon sonu sözleşmesini fesh ederler, bir ton tazminat öderiz, ödemezsek Fifa'ya şikayet ediliriz, sonra CAS'a gönderiliriz.. Nasıl olsa Sinan Engin var başımızda önümüzdeki sezon birilerini bulur getirir yine.. | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çocuk gibisin ha. sinan engini bende sevmem ama saygısızlık yapmanında anlamı yok. ayrıca sinan engin ribery i keşfeden adam bunuda bilmeni isterim.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | onlr bize saygısızlık yapmasın aslında ben aptal yerine koyulmayı kabul edemiyorum..şimdide diolar drpicten önce bunu istemişiz de alamamışız sonra drpicten vazgeçip bunu almışız..buna kim inanır inananlar da uyuyorlarr aslında bunu göremeyen çocukkk
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sen beşiktaşlı olduğundan eminmisin herşeye itiraz ediyosun sinan diyorsa wardır bi bildiği
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | asıl sen beşiktaşlımısn.!sinan işi bilse diattalar higuainler gelmezd..higuaini nasıl övdüklerini hatırlamıorum..ben beşiktaşlıyım saten bu yüzden böle aptalca transferlere tapki gösteriyorum 4 senedir uyutuyorlar diye..asıl böle adamları kabullenmek beşiktaşın kötülüğünü düşünmektir..şimdi gordon takımı kaldıramaz demiş sinan o yüzden defans alcaklarmış alsınlarda buda herkese kapak olur o zman
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |