![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #103 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Arkadaşlar dandik bi rtansfer için tartışmayın değmez...
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() |
![]() | #104 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sinan Engin: Dünyanın en iyi savunma oyuncusunu transfer ettik Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Gordon Schildenfeld'in transferiyle ilgili konuştu. Engin, Fenerbahçe'ye de taş attı Kartalhaber'e değerlendirmede bulunan Menajer Sinan Engin, ''Çok iyi bir futbolcuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyorum. Gordon çok genç ve yetenekli bir oyuncu. Biz bu oyuncuyu Drpic'i izlerken görüp çok beğenmiştik. Dinamo Zagrepli yöneticileri ikna etmemiz zor oldu ama harika bir oyuncu Beşiktaş forması giyecek. İddia ediyorum Fenerbahçe'nin yeni oyuncusu Maldorano'yu iyi transfer diyenler bakalım Gordon Schildenfeld'i izleyince ne diyecekler? Dünyanın en iyi savunma oyuncusunu transfer ettik. Bu müthiş transfer için Başkanımıza teşekkür ederim'' dedi. Beşiktaş'ın transferinden vazgeçtiği Dino Drpiç'le aynı takımda yer alan ve takımıyla birlikte Antalya'da kampta olan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 23 yaşında ve 1.91 m boyunda. Dinamo Zagreb'te oynadığı 32 maçta 2 gol atan Hırvat stoper Gordon Schildenfeld, 2007 yılında Sibenik takımından transfer olmuştu. Dinamo Zagreb'ten 2 Milyon avro bonservis bedeliyle alınan Schildenfeld, 2 yılı opsiyonlu 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #105 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | e be sinan efendi konuşurken biekez fb oyuncularına sataşma biz beşiktaşız neden fbnin transferiile karşılaştırıyorsun gelsin beşiktaşta mütiş olsun ayrıca bazı yorumcular adam formayı giyip maça çıkmadan asmışlar ayıp ya ne yapçanız bu saatten sonra artık formamızı giyiyor biraz ağır başlı olun ya ne istiyorsunuzki beşiktaşın başarısızlığınımı
__________________ gidin ya d&d | ||
![]() |
![]() | #106 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | walla sınan efendı yıne yapacagını yapmıs ama sole bıseyde war onunlada olmuyo onsuzda olmuyo sınandır ne yapsa yerıdır dıyecez he bu arada transferımız herkese hayırlı ugurlu olsun ınsallah dıatta ya benzemez ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #107 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | simdi biraz yorumumuza gelelim evet sinan enginin besiktasta olusunu begenmiyorum adamin sahsiyetiyle kisiligiyle alakali degil besiktasimda calisirken gercek veya degil bilemem besiktasimin adina leke getiren bir adami tekrar besiktasta gormek istemezdim yanlis anlasilmasin bunu yapti demiyorum ama bu konuda adi bile gecmemesi lazimdi ancak menajerligine hayatta bi lafim olmaz delgadoyuda besiktasa ilk oneren odur rbery gibi birinide besiktasa onermis ancak alinmamistir riberyide kesfeden odur ve getirdigi baya iyi topcularda olmustur ancak transferin yapilis bicminin yanlis oldugunuda vurgulamak lazim ayni seye benzedi bu olmazsa digerini verelim ama bu 2 milyon eder gibi ilk dusundugunde taraftar besiktasin kazik yedigini dusunebilir ancak kenan onerin bir lafi var sezon sonunda yapacaktik bu transferi ancak yasanan bazi sebeblerden dolayi (GOKHAN ZANIN TEKRAR BEL SPAZMI DIYE BIR SEYDEN SAKATLANDIGINDAN VE GUVEN VERMEDIGINDEN DOLAYI BURAYA DIKKAT) almak zorunda kaldi besiktasim bu adami ama daha yasi 22 bende melberg colloccini gibi bir adamin gelmesini isterdim tabiki ama holoskoya kufur edenlerin bugun agzinin suyu akiyor tellodada ayni seyler olmustu hele cisse transferinde millet yonetime demedigini birakmamisti ne oluyor beyler ne oluyor nedir bu memnuniyetsizlik | ||
![]() |
![]() | #109 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sinan bey ufak at azcik ya olmaz demiyorum olabilir belki dunyanin en iyi savunmacisi ama olabilir dunyanin en iyi savunmacisini sana 2 milyona yedirmezler ![]() | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beni Şifo diye çağırın! Son dakika... Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb Kulübü'nün yöneticileriyle bugün gerçekleştirilen görüşmeler sonrası kadroya dahil edilen Hırvat savunma oyuncusu, akşam saatlerinde, yeni takımına katılmak üzere Antalya'dan İstanbul'a geldi Atatürk Havalimanı'nda, Schildenfeld yazılı 24 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına görüntü veren Hırvat futbolcu, Beşiktaş'ta başarılı olmak istediğini belirterek, ''Bana 'Şifo' diyorlar. Burada da aynı şekilde hitap edilebilir'' dedi. Schildenfeld, daha sonra Atatürk Havalimanı'ndan ayrılırken, bu oyuncunun 4 Şubat Pazartesi gününe kadar dinleneceği öğrenildi.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |