![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | benim umudum var. top tekniği pek iyi değil ama savaşçı bir oyuncu. kendini geliştirebilir ama bizim sabretme durumumuz yok. bende pek doğru bir transfer olarak niteleyemiyorum ama başarılı olacağına inanıyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Havalimanına indiğinden beri verdiği ilk izlenimler;büyük bir şaşkınlık içerisinde olduğu gözlenen gordona gazetecilerin sorduğu 'aslında dirpic' beşiktaş almak istiyordu yerine sen geldin türü sorulara hafif gülümsemeyle yanıt vermesi mütavazi bi kişiliği olduğunu düşündürüyor...Dinamo Zagrep her ne kadar küçümsenmeyecek bir takım olmasına karşın,Hırvat ekolü Avrupada kabul gören ekollerden biridir,bi İtalya,Fransa olmasada Avrupada yükselen değerlerden biridir.Sorun ara transferde gelen futbolcuların genelde takım içi uyum sorunları olduğundan dolayı olsada bana öyle geliyorki bu adama dikkat edin bu beyaz pascal noumada olabilir,diğer bi alternatif tam günah keçişi olmayada müsait. Arkadaşlar hepinizi facebookda gordonun sitesindeki fotolarda yenilenmiştir,bekliyoruz,şimdiden teşekkürler....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
madem top tekniği iyi değil niye alındı zaten biz top tekniği iyi bir oyuncu almak istemiyormuyduk. savaşcı dersen toramandan daha savaşcı bir oyuncu bulamazsın. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |