![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | be$ikta$ febe sivas gayse | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ligin şampiyonu apaçık ortada:fb, ligin 5.'si de şimdiden belli:kayserispor, çok büyük bir sürpriz olmazsa ligin 2.'si de gs oluır bana göre, 3. ile 4. 'yü de yarınki maç ortaya çıkarır, yenilmezsek biz, yenilirsek sivasspor 3. olur, ama kesin bi müneccimlik isterseniz: 1.fb 2.gs 3.sivasspor 4.bjk 5.kayserispor | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1- fb 2- gs 3-sivas 4- BJK Delgado sakat oldugunu duydugumda sevinmiştim ( Orta göbekte oynatıldıgı için , forvet arkası oynaması lazım ) çift ön liberoya döner diye düşünüyodum şimdi Delgado yerine Tello ile Cisse oynayacakmıs yine tek ön libero yani ve Sivas maçındanda ümidim yok adamlar elini kolunu sallayarak gelecektir gene ilk golu yeriz gibi neden 2li ön libero oynamıyoruz anlamıyorum Cisse motormu yaa kimi tutsun tek basına yanında baska basacak adam yok Delgado defansı sıfır Serdar Özkan desen öyle Tello desen öyle inşallah yanılırımda Bjk yarın Sivası yener yoksa puan durumu yukardaki gibi olur ... | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Bugün oynan (Fenerbahçe - Kayseri) maçtan sonra kimse artık fenerbahçeyi hakemler kollamıyor diyemez !!!! Apaçık bir şekilde görüldü ki MHK bu sene kaldıgı yerden devam ediyor icraatlarına , ezikleri şampiyon yapacakları daha bizim puanlarımız çalınırken belliydi. 1- Uzatma dakikalarında sahada iki top var hakem görüyor , kurallara göre oyunu durduracaksın sahadan ikinci top çıkartılacak, peki hakem ne yapıyor DEVAM !!! 2- Devid kendini öyle bir yere atıyorki sanki arkadan üç kişi ittiriyor ! Davide sarı kart göstercekken hakem penaltı noktasını gösteriyor ! 3-Dünya kulübü olma yolunda ki diger futbol kulüplerine örnek oluyoruz diyen sayın Aziz Yıldırımın takımındaki kaleci Serdar topu bariz şekilde dışarıdan çeviriyor, ama oda ne ? hakeme öyle bir çıkışıyor ki sanki haklıyken haksız çıkmış , rezalet ... Kendini büyük gören ve örnek oluyoruz diyen bir takımın böyle sahtekarca, karşı taraftaki insanların ekmek paralarını alın terlerini çalarak şampiyon olmak ve ileride bunları çocuklarına torunlarına anlatacak olmaları ne kadar acı verici bir hadisedir . Türk futbolu nereye gidiyor hekemler neden bu kadar taraflı ? Bence Türkiye de şampiyonlar önceden belirlenmeye bariz şekilde başlandı. Mecazi anlamda Ankara da dayın yada amcan varsa yada hiç gitme paran varsa sorun degil , Haram Şampiyonlular degil alın teriyle kazanılan gurur verici geçmişi temiz bir takım başarısı istiyoruz, ne yazık ki ezikler varken bu ülkede çok zor !!! Benim takımım böyle kazanacaksa maçlarını ben o takımı protesto etmesini bilirim, ezikler gibi elimde bayrak bagdat caddesinde haram puanları kutlmazdım. Yazıklar olsun ....
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | |||
![]() |
![]() | #19 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önümüzdeki sivas ve rize maçlarını verirsek bu tablo olur 1.Fenerbahçe 2.Sivasspor 3.Galatasaray 4.BEŞİKTAŞ Eğer tüm maçlarımızı alırsak bence bu tablo gibi olur 1. BEŞİKTAŞ 2. Fenerbahçe 3. Sivasspor 4. Galatasaray Umarım ikinci tablo gibi olur ama şu eziklere vermiyecektik maçı | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |