![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yazıklar olsun bunu beğenen ertuğrula da yuh diyorum bu vizyonsuz teknik direktörümüz gidene kadar daha allahın adını andım stata filan maç izlemeye gitmem yemin ederim..ne biçim adam bunlar ya hala gencecik toy adamları almaya çalışıyolar sparta prag kim ya bide şamp. ligi düşünüyoruz diyolar..bırakın gitmeyelim yine 8 yeyip rezil olcaz..böle transferler yapılcaksa hiç umrumda değil hakemler istedikleri kadar yaksınlar bizi hepsi haklı böle ezik transferler yapan takıma herşey mubah yuhhhh ya yeter artık bıktım be kazma adamlar seyretmekten
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
1. Çek.. Milli takım forması giyiyor. 2. Genç.. 3.Sol bek , Kaptandan kötü ne olabilirki?! 4. İzlemeden alınmış olamaz , böyle bir acelemiz yok , yapmış olmak için yapılmamıştır. 5. Sene sonu serbest kalacağı için Euro 2008'e gitmeden imza attırmak iyidir.. Umarım gerçekleşir , izleyen herkesten olumlu şeyler duydum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() Konu PascaL_NoumA_21 tarafından (08-04-2008 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #4 | |||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
çok gereksiz tepki veriyorsun. bu kadar sinirlenmeye gerek yok. ha adamı bilirsin nasıl futbolcu olduğunu o zaman söylersin birşeyler. Adamın yaşı müsait, sağlam bir fiziği var. Hem stoper hem sol bek olarak oynayabiliyor. + tekniği iyi. İzledikten sonra yapalım yorumları... Önyargıya gerek yok. ES tek başına yapmıyor bu transferleri. Eminim uzun zamandır izleniyordur bu futbolcu. Keşke alabilsek diyorum... Celtic de istiyormuş uzun zamandır.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | |||
![]() |
![]() | #5 | |||
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | |||
![]() |
![]() | #6 | |||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
tebrıkler imza
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | transfer için daha çok erken değilmi ya bu acele niye bir kaç adaydan seçilse daha iyi olmazmı
__________________ . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |