Alıntı:
minutari´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar, yönetim gider, futbolcu gider ama ÇARŞI baki kalır.
Bu grup 1981 den beri bu camianın 12. oyuncusu oldu. Tarihte hiçbir takımın taraftarı 2.000 kişiyle 50.000 kişiyi bastıramadı. Çarşının kıymetini bilmek lazım.
Alperen kardeşim, bu konuda fikirlerini belirtmen çok doğal ve güzel ama bence sende biraz geniş düşün. Çarşı bu takımın üstündeki ölü toprağın atılmasında hep öncü olmuştur, unutmamak lazım tövbe de...
Ayrıca aşağıdaki konuları da okumanızı ve Çarşı camiamızı daha iyi tanımanızı tavsiye ederim. Buradan... |
aslında çok geniş düşündüğüm için böyle bir yorum yaptım. 16-17 yaşlarında bende senin gibi düşünüyordum. Çarşıdan olmak için canımı bile verirdim bile ama zamanında.
okul bitti, aklı selim hareket etmeye başladım. çarşının kulübe zarar verdiğini anladım. dünyanın en büyük kulüplerini incele hiç birinden böylesine dikkat çeken bir grup yoktur. bu bir yarar değil zarardır. fb nin gelişme sağlamasından ki en büyük nedenlerden biri taraftar profilini değiştirmesidir. futbol şiddet için yaratılmamıştır. bursa, Bjk gibi taraftarı güçlü olan külüpler ne zaman bu taraftar gruplarının gücünü azaltırsa o zaman daha büyük kulüp olacaktırlar. bu taraftar gurupları inanılmaz zarar vermektedir kulübe. ben onların yüzünden her sene en az 2 maça gidemiyorum. arkadaş küfür etme.
mesala maçtan sonra gidelim TÜrk futbol fedarasoyunu basalım kıralım dökelim orayı ama maçta küfür etmeyin cezası var. bir maç seyircisiz oynama ne kadar paraya mal oluyor kaç kişi ekmek yiyor bir maçtan güvelikten tutta temizlikçisine kadar. çarşı bide bilindiği gibi bir kısmı ücretsiz bir kısmıda az bir ücret vererek maça geliyor. bunların gücü azaltılmalı.
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.