![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #71 | ||
Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya yazamayım yazmayım dıyorum ama arkadaş bu kadarda olmaz yaaaaaaaaaa HERKES KEŞKE BİZİMDE ŞÖYLE BİR TARAFTAR GRUBUMUZ OLSA derken içimizden bi arkadaşımız KEŞKE BU OLMASAYDI DIYORSA soyleyecek tek kelıme bile bulamıorum.... gerçek hayatta yaşananlara guncel olaylara iyisiyle kotusuyle herşeye trübüne yansıtan bir toplulluktur...Ki beşiktaşa yansız yani çıkarsız destek veren bır gruptur... ne beşiktaş çarşısızzzzzzzzzzzzzzzzzz nede çarşı beşiktaşsızzzzzzzzzzzzzzzz O-L-A-M-A-Z Bu kadar
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | ||
![]() |
|
![]() | #72 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Fenerbahçe hiç taraftarı yüzünden ceza almadı mı, Bak şu pankarta bu pankartı futbolcular Çarşıya kızdıkları için mi açmışlar yoksa Takdir ettikleri için mi? ![]() GS şampiyonluğunda Bağdat caddesinde Aziz Yıldırım istifa diye bağıran, sonrada bağrına basan, bi öyle bir böyle yapan taraftar Fener taraftarı değil miydi? Senin savunduğun; beceriksiz yönetimlerin hiçbir takımda olmayan üzerlerindeki taraftar (Çarşı) baskısından kurtulmak için attıkları çamurdur. Bundan öteye de gidemez. Ben 31 yaşındayım. Allaha Şükür aklımız fikrimiz de yerinde. 16 yaşında da Beşiktaş a ve Çarşı' ya hayrandım, şimdide hayranım, yaşarsam 100 yaşında da hayran kalacağım. | |||
![]() |
![]() | #73 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Bence bu konu kapatılsın gerçekten. Ben rahatsızlık duyuyorum şahsen. Bir Beşiktaş taraftarının karşıtlığı bu derece gözü kapalı savunmaya çalışmasını sindiremiyorum.
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #74 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çarşı sız Beşiktaş OLAMAZ.! | ||
![]() |
![]() | #77 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | carsıya laf eden arkadasların ınonude nasıl mac seyrettıgını mereak edıyorum.su elestırdıklerı seylerı kendılerının yaptıgından hıc suphem yok.arkadasım cok rahatsızsan macları evınden seyretmenı tavsıye edrım yada baska bır takımı tut mesela cok ovdugun fb olabılır | ||
![]() |
![]() | #78 | |||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #79 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bi Beşiktaşlının Çarşıyı eleştirmesi febe taraftrını övmesi kadr saçma bişi daha duymadım..Çarşı kendine de karşı ama senn kadr diil..böyle Beşiktaşlılık olur mu? ayrıca BesiktasForum.Net gibi bi sitede 'Çarşıya hayır kampanyası'adı altında bi konu olabilr mi yaaa!!!Şaka yaptığını umuyorum..... | ||
![]() |
![]() | #80 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |