![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | umarım aramayalım ama bu sene şimiz çook zor bence ,sergen bize her zman lazımdı..sergenle bir dakika mutlandırıyor beni,bir dakika siliyor koçum yılların özlemini ![]()
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bazı arkadaslar asırı abartmıslar ben hic ole asırı genclesme falan goremiyorum valla kaleci 29 defansta toraman 24 zan24 uzulmes 32 mustafa dogan 30 klebersen yası onemli degil dunya kupası kaldırmıs takımın en tecrubelisi o forvette nobre sag kanat serdar ortaya fahri bide burak var neresi asırı genclesme anlayamadım biri bana acıklasında bilelim besiktası sizin gibi futbol kasarlarını savunanlar yıkıyo zaten devre arasında gonderin hepsini diyenler simdi ne yapmaya calısıyo anlamıyorum | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |