![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bence gayet dengeli bi bi kurulum var takımda sadece okan ın gitmesine üzüldüm diyebilirim geriye kalan her şey mantıklı ve gerekli düzenlemelerdi ama bunun oluşum süreci biraz uzun sürecektir sabretmeliyiz... | ||
![]() |
|
![]() | #32 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | paftan , kenan i almak gerekir a takima ve tabiki mehmet sedef te var , serdar ozkan da alinabilir
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #33 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Gelelim yaşlı İbrahim'e: kendini yıllar boyuncu pek geliştirmedi: ve hala tecrübesiz. Bir futbolcunun tecrübeli ve futbol biligisi olması demek onun İbrahim Üzülmez gibi yaşlı olması anlamına gelmez. Oyun kurma konusunda ve orta konusunda çok zayıf bir futbolcu. Topları ya geriye ya yana itekliyor ya da dripling deniyor: Hiçbir yaratıcı özelliği yok. Kleberson burada deneyimli ve futbol bilgisi olan bir futbolcu ancak o da inisiyatif almıyor. Liderlik alabilen bir futbolcu ne yazık ki hiç değil. Yani takıma kalitesi oranında katkısı yok. Geçen sene gördük! İnşalah bu sene 2002deki Kleberson'u izleriz. Gökhan Zan giderek kendini geliştiren geriden oyun kurma becerisini ilerleten bir futbolcu. Ama tam pişmiş değil.Hala zamana ihtiyacı var. Mustafa Doğan yaşını almış deneyimli bir futbolcu ama Tigana onu oynatmaz. | |||
![]() |
![]() | #34 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | |||
![]() |
![]() | #35 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Tigana nın bildiği bi şeyler olmalı he sence de öle değil mi yoksa biz daha çok mu biliyoruz. Tigana takımında kimin neyi nası yapacağını emin ol zamanı gelmeden halledecektir bize de söylenecek bir şey bırakmayacaktır yönetim Tigana nın istediklerini yapsın o zaman hiç bir sorun kalmayacak. Bu futbolcuları geçen senki konumlarına göre değerlendirmen yanlış çünkü herhangi bi oluşum yoktu geçen sene emanet yerine ulaştırıldı şimdi yepyeni bi sürç başladı artık bu süreçte neler yapılacağına bakılmalı Tigana da bu senin gördüklerini görüyor merak etme emin ol çözümü sende bende değl onda saklı biraz bekleyelim olacakları görelim herkes elinden geleni yapsın biz de taraftar olarak görevimiz olan destekleme görevini sürdürelim sonra bunları konuşcak zamanlar gelirse konuşuruz. İş işten geçince ne anlamı var diyeceksin ama bizim görevimiz bu biz eğer senin düşüncelerinle sahaya çıkıp daha ilk hatada İ.Toraman a yuuuh kazma bi pas atamıyon allah belanı versin gibi saydırmaya başlarsak hiçbişeye bir çözüm üretemeyiz bizim şu an için tek görevimiz bu yeni takımı desteklemek onların ellerinden geleni yapmaya teşvik etmek bu ortamı hazırlamak bizim futbolcularımızın en kötü yönü taraftardan çok etkilenmeleri bunu görmemiz lazım anlık parlamalar bile onları yıkabiliyor amacınız buysa başarılı olursunuz ne Toraman kalır ne bişey o zaman mutlu mu olunacak merak ediyorum artık uzatmanın bi anlamı devamlı adamı kötülemenin manası ne anlamadım tamm öyleyse öyle biz de biliyoruz merak etme ama bunu artık sürekli sürekli söylemenin burada hiç bir ANLAMI yok. İnsanları tahrik etmeye başlıyor artık bunlar çünkü... | ||
![]() |
![]() | #36 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bi de şöyle düşünmek lazım bence..tamam BEŞİKTAŞ belki biraz daha gençleştiği için tecrübe eksikliği çekebilir..ama şuan da geleceğin takımı yaratılmaya çalışılıyor..onun için başlarda belki biraz sıkıntı yaşanabilir..ama iyi bir hazırlık döneminin ardından atlatılır diye düşünüyorum..PSV bunun güzel bir örneğidir..adamlar tecrübeli hemen hemen tüm oyuncularını sattıktan sonra kurdukları genç takımla bile şampiyonlar liginde çatır çatır top oynadı..onun için tigana ile BEŞİKTAŞ iyi yolda bence.. HER ZAMAN DESTEK,TAM DESTEK.. | ||
![]() |
![]() | #39 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben aşırı bir gençleşme göremiyorum.Aşağıdaki kadronun yaş ortalaması 25.Artı alınacak yabancılar bu ortalamayı daha da yükseltebilir.Kaldı ki sahaya çıkacak 11 de Kenan,M.Sedef,Bobo,Gökhan,Serdar ve Burak gibi adamların aynı anda olmayacağı kesin olduğuna göre ilk 11 in ortalaması biraz daha da yüksek olacak.Ama hem tecrübeli hem kaliteli bir iki adam daha olsa daha iyi olabilirdi.Mesela Sergen ve Okan.Ya da Zago gibi çok tecrübeli bir yabancı. runje 30 ramazan 25 m sahin 30 üzülmez 32 toraman 25 zan 25 m dogan 30 baki 24 koray 27 sedef 19 kleberson 27 tandoğan 29 serdar 19 a güneş 28 fahri 23 burak 21 i akın 22 kenan 19 nobre 26 gökhan g 21 bobo 21 | ||
![]() |
![]() | #40 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
AYRICA AVRUPADA KALİTELİ VE HIZLI TOP OYNUYAN TAKIMLARIN YAŞ ORTALAMASI 23-24 TRANSFER TAMAMEN BİTMEDEN VE KADRO OLUŞMADAN KONUŞMAK YANLIŞ
__________________ Siyah Zindan Olsun Beyaz Aydınlık, Herkese Nasip Olmaz, BESİKTASLILIK. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |