![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | |||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Tigana’nın Sergen ve Tümer yorumunu FANATİK ele geçirdi: “Sergen büyük yetenek ama 90 dakika garantisi yok. Tümer’in sorunu ise devamlılık. Ayrılmaları sorun değil. Siz bana Bursasporlu Serdar’ı transfer edin'' Herkesi rahatlattı Beşiktaş’ta yeni sezon öncesinde büyük bir transfer hareketliliği yaşanıyor. Birçok futbolcusuyla yollarını ayıran ve Tigana önderliğinde kadrosunu gençleştirmeye çalışan Kara Kartal’ın gündemine neredeyse her geçen gün yeni bir oyuncu giriyor. Sergen ve Tümer gibi yıldızlarını gözden çıkaran yönetimi en çok rahatlatan açıklamayı ise yine Fransız hocanın yaptığı ortaya çıktı. FANATİK, Tigana’nın Sergen ve Tümer ile ilgili görüşlerini ele geçirdi. İşte Tigana’nın çarpıcı açıklamaları: ‘Durumları düzelmezdi’ “Zaten verdiğim raporda Sergen ve Tümer konusuna açıklık getirmiştim. Sergen çok yetenekli ama en az 15 maç 90 dakika oynama garantisi vermeli. Tümer’in ise sürekliliği yok. Zaten yaşı itibari ile de bu durum artık düzelmez. En azından bazı maçların bazı bölümlerinde sahaya sürebileceğim iyi yedeklerden biri olur. Son maçlardaki çıkışlarını da gözönüne alırsak sadece maç başı ve az ödeme koşuluyla kalabilir demiştim. Ayrılması kesinlikle sorun değil. Siz Bursa’dan Serdar’ı alın, gidenlere değil gelenlere bakın'' dedi SPOR3--
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bn izmirdeki altay-bursa ve ksk-bursa maclarında izledim o sıralar transferi dusunuldugu için daha dikkatli takip ettim.şöle diyim bi r.carlos tarzında seri gidip gelen bi oyuncu deil.ama o mevki için teknigi cok ii topu oyuna cok rahat sokuo.uzun taçlar atıo.ortaları ii.o yasına ragmen cok güçlü fizigi var.sag bekte oynadı fena deil gibi gozuktu hücumu sevio 1987 dogumlu ümit milli takıma secildi.gelecek vaadettigi kesin.hamit tarzında bi futbolcu dunya futboılundaki bekler gibi(r.carlos,a.cole,m.salgado...)tarzında kısa boylu seri bi futbolcu deil.ama yararlı bi transfer ne analiz yaptım bee ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar bu çocuk four four two da 'bu çocukta iş var' bölümünde çıkmıştı ki o dergi bilmiyorum hiç aldınız mı ama çok kalite bi dergi yani yazarları çok kalite adamlar bu çocuk için iyi şeyler yazıyordu iyi bir futbolcu gibi gözüküyor hemen olumsuz tepki vermeyelim.gökhan güleç'i kim tanıyodu ki???Aynı şekilde tigananın istediği bir çocuk bu ben tiganaya güvenmeye başladım iyi işler yapacağa benziyor
__________________ ALAYI DA GİDER BİZ HEP BURDAYIZ FORZA BEŞİKTAŞ!!!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |