![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Arkadaşım daha ilk mesajdan olmuyor ama..Senin o tüpçü dediğin kişi BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANLIK KOLTUĞUNDA oturmakta hala..Burdan sakın şunu anlama ben demiroren hayranı falan değilim ama TÜPÇÜ die hitap ettiğin kişi şu an takımımızın başkanlık koltugunda oturmakta..Biraz daha dikkatli olalım bu konuda... | ||
![]() |
|
![]() | #62 | ||
Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Biraz korkuyorum ama kartalıma da tam güverniyorum umarım eline geçen bu değerli fırsatı kaçırmaz.Çünkü artık bu ve bundan sonraki maçların asla telafisi yok....
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) ![]() | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben de yeni açıktayım bu maçta galatasarayda lincolnun olmaması avantaj kimse küçümsemesin ama cissenin olmaması daha büyük bir dezavantaj ibrahim toramanı ön liberoya çekecek sanırım defansta da üzülmez-gordon-zan-kaş dizilimi olabilir.. delgado-tello-holosko-nobreli hat galatasarayın kazma defansını hezimete ugratabilir günlerinde olurlarsa.. taraftar desteği inanılmaz olacak çok heyecanlıyım simdiden..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #66 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | gol yemeden mutlaka en az 2 gol atmamız lazım..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beraberlikte işe yaramaz.Ya kazanacağız ya da kazanacağız.Başka çıkışı yok bu işin | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | maçtayım yenicez ulan !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() | #69 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu Maçı alacaz burdan çıkış yok ![]() | ||
![]() |
![]() | #70 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/53247-besiktasimiz-galatasaray-turkcell-super-lig-24-a/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Gelecek Malarmz [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 03-03-2008 16:01 | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-02-2008 22:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |