![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #13 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bazen tele magazinde oyunculari gösteriyorlar, ama cogunlukla magazin koyuyorlar, ona bakarsan eziklerin magazin programinda adamlar oyuncularini daha cok gösteriyorlar(bütün ailem fbli, ondan arada sirada mecburen bakiyorum, yanlis anlasilmasin), ben ligtvde daha cok bjkli futbolculari görebiliyorum, özel röportajlarlan ve karakartal programindan, ya böyle bir sey olabilir mi...paf takimi göstereceklerine, kücük maradonanin maclarini göstersinler daha cok bakan olur.... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadas kımse kızmasın gercekcı olmak gerekırse ezıklerın kanalı bızım kanaldan daha kalıfıye bız aynı programları verıp duruyoruz acılen yenılenmesı lazım benım en sewdıgım program basın trıbunu | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bjk Tv De Kartalin Tarihi Ile Ilgili Ve Güzel çocuk Yaynlari Olsun Unutmayin Beyler Gelecekte Bjk Formasi Giyen çocuklarin Sayisinin Artmasi Başari Ve Kulaklarinda Inleyen Kartal Gol Gol Gol Sesleri Olacaktir...
__________________ şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik, geceleri uyumadan sabahlar ettik, uçurumlara düşmeden tut elimizi, sampiyon ol BEŞİKTAŞ 'ım mesud et bizi... | ||
![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #19 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |