![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | acaba beşiktaşın açılış gününü gösterirmi bjk tv valla çok istiyorum açılış gününü bütün futbolcuları inönüde çıkacağı ilk geceyi görmeyi | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | bence delgadonun gelısını canlı verseler cok guzel olur ben gıdemıycemmm uff ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delgadoyu çok az gösterdiler hemen paf ligi maçlarını geçti kanal olmazki bu kadar | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bjk tv'de yapilan cogu yayinlardan nefret ediyorum. chinko gibi aptal programlar izlemek istemiyorum birde geceleri amerikan vahsi bati filmelride izlemek istemiyorum. bu kadar zormu besiktas hakkinda daha fazla yayin yapmak, oyuncularla reportaj, besiktas hakkinda programlar. artik biktim!!! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haklısınız su salak chinko programlarini değil. her actigimda muzik zamani var yeter ya. Bide Besiktas hakkinda birseylergörmek istiyorum! Bizlere oyunculari tanitin, ailelerini tanitin, seyirciye acik antremanlari gösterin, cift kale maclari gösterin, tayfurun jübile macini gösterin, hazirlik maclarini gösterin, maç özetlerini, maç sonu canlı bağlantıları görmek istiyoruz. Cok mu zor yaa! saygilarimla Özcan
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | futboldan cok yarisma gosterdiyorlar neye yariyorsa.. insan biraz eski avrupadaki maclari neyi gosterdir.. takmislar bir volleyballa, basketballa sanki millet oturup ona bakiyordun su anda kapatsinlar daha iyi... besiktas oyuncu aliyor hic haber verdikleri bile yok baska kanallardan duyoyoz tam bir rezalet.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |