![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Tamam arkadaşım haklısın bende iş yapar demiyorum.Ama neden yerli peşindeler onu açıklamaya çalıştım.Yerli seçeneğimizde çok olmasa gerek.Bence aranılan santrafor Mevlüt Erdinç.
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| |
| | #2 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Analdım ama bu yönetimin herşeyi saçma mevlütü alana kadar burak gönderilmeseydi belki holosko ile analşabilirdi nobreye gol attıran burağada attırırdı paralar boşa çar çur ediliyor | ||
| |
| | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bobo satılırsa yerine başka bir yabancı almayacak kadar cesaretli olduklarını sanmıyorum.Ayrıca ben Bebbe transferine karşıyım neden yerli arayışında olduklarına cevap aradım o kadar.Gönlümdeki isim Mevlüttür.
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
| |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
veya Bobo kalırsa yine Bobo Nobre Holosko Batuhan varken 5. bir adama ne gerek var | |||
| |
| | #6 | |||
Neden gerekli çünkü ikili forvet sistemine göre oynuyoruz..Bir ceza bir sakatlık takımın belini büker..Alternatif bir isim uygun fiyata olacaksa neden olmasın.Örneğin Adem Büyük.
__________________ KARTAL RUHTUR!! | |||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence bobo muhtemelen satılacak geriye tello delgado holosko cisse kalıyor.Bu doğrultuda stopere ve sol beke birer yabancı ile bu işi kapatırız. Ön liberoda cissenin önüne topuzu koyarız. Benim kadrom 4-4-1-1 taktiğinde kalede rüştü sağ bek kurtuluş stoper zan(toraman) ve yabancı sol bek yabancı ön liberolar topuz ve cisse sağ açık serdar sol açık tello forvet arkası delgado ve tek forvet holosko bu taktiği holoskoyu sağa cekip serdarı yedeğe alıp tek forvet nobrede yapabilirsiniz.Bence duruma göre değerlendirilir bu alternatifler tabii holosko tek santrafor oynayabilir mi tartışılabilir.
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
| |
| | #8 | |||
Holosko tek santrafor oynayamaz , bu sistemde sag acıkta oynayabilir orda da performansı cok düşüyor seneyede e.s nin böyle oynatıcagını ve orta sahadaki sorunların devam edeceğini düşünüyorum -------------------rüştü-------------------- serdar-----toroman-------yabancı-----yabancı serdar-----cisse----------delgado-----tello -----------holosko--------nobre------------ Konu Salihcan tarafından (11-05-2008 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir.. | |||
| |
| | #9 | |||
__________________ KARTAL RUHTUR!! | |||
| |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bende satılmasını istemiyorum kesinlikle kalmalı ama bu yönetim para için kimleri satmadı ki ? transfer yapmak için en iyi oyuncularımızdan birini satıcaklarını düşünüyorum ayrıca kalırsa muhtemelen e.s nin oynatmayı düşündüğü --------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------delgado-------tello --------holosko(bobo)------nobre----------- sistemde Holosko ile değişmelide oynayabilir bana kalsa ben Delgado yu yedege cekip, Cisse nin yanına 2 yönlü Giunti gibi birinin alınmasını isterim -------------------rüştü------------------ serdar-----toroman----yabancı-------yabancı serdar-----cisse-------yabancı-------tello -----------holosko------bobo----------- Konu Salihcan tarafından (11-05-2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/60798-gustave-bebbe-transferi-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 05-05-2008 17:54 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |