![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kadlec ve Sivok nokta transferler, kesinlikle alinmali. Bari siz hataya düsmeyin, ey taraftar!
__________________ ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' | ||
| |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kesinlikle katiliyorum kadlec ve sivok tello dan ve holoskodan sonra yonetimin yaptigi en iyi trasferler olur. ayrica 2008 de de gerine gerine izleriz umarim bir mallik edip de yine 3un 5 in pesine dusup kacirmazlar
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | artik bu cekleri alalim ..belki uyumu daha cabuk saglarlar...ben sahsen bunlardan hic biri dogru düzgün tanimiyorum ve izlemedim..zaten biz ne desek bos ..transfer s.E..ve Y.d. yapicak..artik onlara güvenmek lazim baska care kalmadi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #4 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Skyblues dediki =sivok fena futbolcu değil.ama yakınlarda kötü bir sakatlık geçirmişti.eğer kalıcı bir hasar bırakmamışsa trasfer edilebilir.ne de olsa adam çek milli takımında da oynuyor. her milli takımda oynayanı alsak ne olur......
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | Cisse kalsın ![]()
__________________ | ||
| |
| | #7 | ||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | hayırlısı olur inşallah | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aramızda kaçımız sivok u izledide almayalım cisse kalsın diyor anlamadım.ayrıca cisse nin gidecegini yada boyle bir dusuncelerinin oldugunu yazılı medya haricinde yonetici yada menejerimizden duydunuz mu? gunde kaç haber çıkıyor ve bunların ne kadarı doğru sizce? doğrulugu hakkında emin olmadığımız konularda da olumlu ve olumsuz eleştiri yaparak doğru yapmıyoruz bence.SİVOK çok iyi bir oyuncudur,onlibero sol iç ve stoper oynayabilir 1.85 boyunda cok guclu cok mucadeleci.İleride kaptanlığımızı yapacak özelliklerde bir oyuncu.
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adam iyi adam merak etmeyin ama zapatochny den suphelerim war 2 sene once manisa tarafından begenilmeyen bi adamın bjk de ne isi war ama umarım yanılırım!!!!
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Böyle şeyleri fazla takmıyorum aslında, yok Manisa istemiş beğenmemiş, yok Bursa bizim aldığımız adamı istememiş falan gibi şeylere katılmıyorum.Onların da futoldan ne kadar anladıkları ortada...Unutmayınki Shevolar, Hyypialar, Kakalar zamanında Türkiyeye gelmiş de bizim çok bilmiş yöneticilerimiz bunlardan topçu olmaz deyip geri göndermiş, şimdi hepsinin performansları ortada... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/60841-tomas-sivok-transferi-tek-baslik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 17-05-2008 11:13 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |