![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Youla gibi çıkmasında..
__________________ No one lives forever | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Türkiyede bugüne dek, Süper ligde 85 maçta 16 gol, Türkiye kupasında da 14 maçta 6 gol atmıştır.Bu sezon 1'i Türkiye kupasında, 4'ü Süper ligde olmak üzere 5 golü bulunmakta olup bu gollerden birini de ligin ilk yarısında Beşiktaş'a atmıştır.Allah'tan bedelsiz ve yerli statüsünde oynuyor.Tek sevinebileceğimiz yer burası.Ama kanımca gereksiz ötesi bir transfer. Konu phaselis tarafından (08-05-2008 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
unutmadan bir defada konyasporda iken diyarbakır tribünlerini tahrik etmiş ve stadın koltuklarının neredeyse tamamının sahaya inmesine neden olmuştur...kejman pisliğinide alalım tam olsun | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yazıklar olsun ya bunlara allh belanızı versin tövbe yarabbi ya allhım sen bize sabır ver. sen elindekien iyi adamını forvetini sat bebbeyi al eğer böle bişi olursa sölicek hiç bişiyim kalmaz.yaa ben yemin ederim bu zamana kadar herşeye rağmen hep ertuğrulu desteklemştim ama bu saaten sonra gözümden hep düştü.hocalığndan bile şüphe duyorum artık.sen beşiktaş gibi bi takıma nasıl böle adamlar getirtebiliyosun ya.akıllı bi hoca böle bişeye nasıl izin verir.yok abi bizim hocamız hiç bir zamn büyük düşünmüyor anadolu takımını yönettiğini sanıyo .sen beşiktaştasın ertuğrul hocaaa nerde olduğunu farkına var artık kaldıramıyosan defol git.adamlar kanouteleri decoları almk için uğraşıyo bide senin gündemdeki topçulara bak ya. ark acı ama gerçek biz önümzdeki bi 5 sene daha şampiyonluğu unutalım çok ciddiyim. böle topçularla hiç bi yere varılmaz. bebbeyi aldılar zaten eğer bobo giderse ben artık hiç bişi demiyorum. boboyu satyosan o zamn yerine adam gibi birini al.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ohhh bumu simdi iyi transferler yapicagz..bumu Sinan Engin dedi her oyuncu alabirlirz paramiz var...uff ne bomba transfermis...simdi bunlar neyapior ya Nobreye saticaklar yada neden Bebbeye alinir ...anlamam yaa ..sanki forvete problem varmis gibi oraya adam aliyorlar..siz önce bi defansa para ayirtin yine bos bos para harciyorlar...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kolpa haber arkadaslar
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul efendi kesin senin işin bu vizyonsuz herif , başkan senin de bedenine top deysin emi rezil ettin bizi reziillll , ertuğrulu da al defoooooooooooollll git başkaaaaaannnnn. yeter artık yeteeeeeeeeeerrrr. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar yalan haber konu kapatıldı....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/61001-yeni-kartal-bebbe/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 08-05-2008 14:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |