![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu mesajına kadar seni anlamaya çalışıyordum vallahi arkadaşım ...özgürlükten,insanların hürce hakkını savunmasından bahsederken ida zihniyetine kaydı konu ...darbede oldunmu? ..askerler polis karakollarınada el koysunmu![]() | ||
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | neyse konuyu saptırmayalım askerlere can kurban asıl ülkeyi koruyan onlar bunların hepsi gereksiz ancak rüşvet yemeyi bilirler | ||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ya explorer arkadaş kendini düşüncesini savunacak söz bulamıyor... assınlar diyip 0-5 yaş grubu yorumlar yapıyor... onu anlamak için uğraşma... ona kalsa polis teşkilatını komple ortadan kaldırsınlar der ki rahat rahat atlarını oynatabilsinler...PEH | |||
| |
| | #4 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
kardeşim konuşmanı düzeltirmisin çocuk sensin sen kim oluyorsun da bana o lafi yapistiriyorsun muhattabim degilsin hem savunacak kişi bulmasam nolcak kendim size yeterim siz rahat olun | |||
| |
| | #5 | ||
| Guest
| explorer arkadaşım cevabın:konuyu saptırmayalım oldu iyimi... | ||
| | #6 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
..bende uzatılmaması taraftarıyım...açıkçası askerim kadar polisime bende değer vermem...o konuda arkadaşla hemfikiriz...de işte..özgürlük neferleri genelde idam olaylarının karşısında dururlardı ondan garipsedim ...bencede konuyu kapatmak en güzeli...fazlaca saptı hedefinden...yalnız korkarımki bu sözün üstüne birileride "oh olsun Deniz Gezmişlere iyiki asılmışlar" der ki o zaman bende sabredemem benim gibi düşünenlerde ...asmak kesmek kelle uçurmak..maksat ne olursa olsun kötü şeyler... | |||
| |
| | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | )))))))))))))))))çemberin ya içindesindir ya dışında... dışındasınız arkadaşlar.. bilmediğiniz şeyler hakkında bilinçsiz yorumlar yapıyorsunuz... | ||
| |
| | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | İYİ HAFTA SONLARI ARKADAŞLAR.. BU KONU HAKKINDA YAPILACAK FAZLA YORUM YOKBEŞİKTAŞ'IMA BU AKŞAMKİ MAÇTA BAŞARILAR DİLİYORUM.. HERKESE MUTLU GÜNLER | ||
| |
| | #10 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Fazla uzatıldı arkadaşlar boşuna kırıyorsunuz birbirinizi herkes emir kulu bunu unutmayın bazı şeyler yalnış oldu olmasaydı iyiydi ama oldu | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |