![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
deniz gezmiş dogruları konuştu adamı astılar ülkeyi yabancılaştırmayın dedi yalan mı ama şimdi karış karış satıyoruz boşuna dememişler dogru söylüyeni dokuz köyden kovarlar | |||
![]() |
|
![]() | #42 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir konu paylaşımında bile sakin olamıyorken, yorumlarımıza dikkat etmiyorken nasıl sorunlar üzerine konuşuyoruz anlamıyorum. üslubumuza dikkat edip kırmayalım birbirimizi ki kırılmasın başka şeyler.
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() |
![]() | #43 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
![]() | |||
![]() |
![]() | #44 | |||
semra doğru söyluyorsun da burcu arkadaş kinli konuştu dayanamadım bende cevabimi verdim yoksa niye ilkere niye explore 'a ters tepki vermedim | |||
![]() |
![]() | #45 | ||
Guest
| | ||
![]() | #46 | |||
bir kez daha gözden geçir öyle gel meltem ok | |||
![]() |
![]() | #47 | |||
evet asılmanın her türlüsü çok kötü bende istemem konuda yazmış olduğum assınlar kelimesi çok sinirlenmiştim aniden yazmış oldum evet bir polis yüzünden digerlerine de mal etmek yanlış burda haklısınız ama sevemiyorum bu yüzden genelleme yaptım ama o tekmeyi atan polis gereken cezayi çekmeli diyorum | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah herkes hakettiği cezayı çeker...abuk subuk örtülerle suratlarını kapayıp provake eden bölücü ********lerde,masum insanlara gereksiz güç kullanan polislerde... yeni katılan biri olarak belki bana düşmez ama konunun devamlılığı için özüne dönsek iyi olacak heralde ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |