![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | fotomac duydu herhalde fener topuza imza attiriyor diye baslik acmis ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
"Topuz'u ikna edemedim" Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz ile 3 saatlik bir görüşme yaptığını, takımda kalmasını çok istediğini, ancak ikna edemediğini söyledi. Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Kanal 38 Spor Müdürü Doğan Havur'un hazırlayıp sunduğu sporkolik programında yıldız futbolcu Mehmet Topuz ile yaptıkları görüşmeyi anlattı. Transfer görüşmelerinin bütün kamuoyu önünde olmasını istediğini ifade eden Mamur, "Aslında benim istediğim bu tür konuşmaların kapalı kapılar ardında olmaması. Keşke Mehmet Topuz gelse otursa burada canlı yayında yapsak görüşmeleri. Ben bugün Mehmet Topuz ile kendi ofisimde biraraya geldim. Görüşmede Kulüp Menajerimiz Süleyman Hurma da vardı. Görüşmemizde kendisinden çok memnun olduğumu söyledim. Kendisi de bize Kayserispor'u çok sevdiğini söyledi. Ama ekonomik anlamda anlaşamadık. Aslında biz kalmasını çok istedik, kendisi de kendince bir fiyat istedi. Biz bir rakam söyledik, kendisi de derse ki 'Ben Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum', kulübün istediği rakamı da ödeyecek bir kulüp çıkarsa 'İlle de kal' demeyiz. Ama Mehmet Topuz ile anlaşan bir kulübün bizimle de anlaşması şart. Gökhan Ünal olayında da, biz Rubin Kazan ile anlaştık. Gökhan Ünal anlaşmadı, dolayısıyla bu iş olmadı. Mehmet Topuz ile anlaşan takımın bizimle de anlaşma sağlaması şart" diye konuştu. Mehmet Topuz'un kalmasını çok istediğini, ancak bunun gerçekleşmediğini belirten Başkan Mamur, "3 saat süren görüşme sonunda çok iyi rakamlar vermemize rağmen olmadı. Mehmet Topuz gitse de bizim evladımızdır, her zaman ona saygı duyarız" dedi. Başkan Mamur, Mehmet Topuz'a önerdikleri fiyatın şuan ki mevcut 4 büyük takımların verdiği ücretlerin üzerinde olduğunun da herkes tarafından bilinmesini istedi. | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
bu doğru ise topuzun satılacak gibi satılacaksa beşiktaş olma ihtimali var birde hurma haberi yalanlamadı bakalım 12 çok ama bebe vs para verilecekse 12 tane alınacağına 1 topuz alınsın
__________________ gidin ya d&d | |||
![]() |
![]() | #6 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Karakartallar, Kayserispor'un kaptanı Mehmet Topuz'la bombayı patlatacak. Karakartallar, F.Bahçe ve G.Saray'ın yanı sıra Avrupa'dan önemli ekiplerin de transfer listesinde olan Mehmet Topuz'la bombayı patlatacak! Samanyolu Haber Tv Spor Müdürü Mehmet Şeyho'nun sunduğu "Spor Zamanı" programı yorumcularından ve Beşiktaş camiasına yakınlığı ile bilinen Yemen Ekşioğlu, "Mehmet Topuz transferi sezon ortasında gerçekleşti” dedi. Ekşioğlu, Beşiktaş'ın sezon ortasında Mehmet Topuz işini bitirdiğini öne sürdü. kaynak:spor3 | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bu transfer artık bitti diyebiliriz yüksek ihtimalle topuz seneye beşiktaş forması giyecek | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/61501-mehmet-topuz-besiktas%B4ta/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 13-05-2008 08:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |