![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Ne Güzeli Var mı Adam Zaten Bizim Değildi ki ![]() ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencede pisman oluruz bobo giderse .... jason roberts i almak isterlerse bobo kalsin diyorum
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ulan bobo kalmasına kalsında delgado 5 o 4 bobo kimki daha bu kadar para yapıo üstüne biraz daha koy yıldız al daha iyi bence. ama bobo kesinlikle yararlı bi futbolcu. kalmasını isterdim.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bobo gibi genç bi oyuncuyu takımdan göndermek yanlış. çok kısa sürede takıma alıştı ve daha iilerini yapabilir bence.daha doğru dürüst transfer yapmadan eldeki iyi oyuncuları göndermek noluyo anlayamadım ben ![]()
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hayalci arkadaşlarımız rüya göredursunlar, Bobo (U21 de görev yapmış gelecek vadeden bir brezilyalı) giderse yerine ingiltere 2. ligi forvetleri ayarında bir adam (Jason Roberts), veya muadili biri gelecektir. Bir Carew daha alabileceğini hiç sanmıyorum yönetimimizin. O bir kere olurdu. Ha Boboyu opsiyonsuz kiralık olarak elimizde tutmamızın bize bir faydası var mı? Yok tabii. İnşallah 25 yaşın altında yetenekli bir oyuncu alınır Bobo satın alınamıyorsa. Ama kimse öyle drogbaymış cisseymiş falan hayal kurmasın, cm de bile olmaz o transferler... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |