![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaslar basel de adam gibi adam bir DELGADO var; ama yönetim uyanik davranamadi olay medyatik olunca adamlar uyandi simdi delgadonun gelisi zora girdi ama keske gelse.. ben zürich de yasiyorum ve ciplak gözle de cok izledim adam tek kelime ile transfer BOMBA si olacak alinabilirse.. insallah alinir.. BESIKTASIM BENIM BIRICIK SEVGILIM..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
SONUNDA GERCEKTEN TANIYAN BIRI CIKTI....DOSTUM EGER DEDIGIN GIBIYSE HIC KACIRMASINLAR DAHA NEYI BEKLIYOLAR | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar biraz mantıklı olalım.biz şuan delgado ya da başka bir isimle anlaşmış olsak dahi sözleşme imzalayamayız.çünkü halen bizimle sözleşmeli gözüken üç futbolcu(juanfran,ailton,pancu) var.bizim ilk önce bunlardan kurtulmamız lazım.kurtulmak derken bu adamlar bize büyük paralarla geldi.dolayısıyla en az zararla bunları göndermemiz lazım.Bunları transfer etmek isteyen adamlar da salak değil.bizim bunları kesin göndereceğimizi biliyolar.dolayısıyla işi ağırdan alıyolar bana kalırsa.yönetimde aceleci davranmayıp ilk önce bunları en az zararla gönderdikten sonra yeni transferi yapacaklar.yoksa hiç şüpheniz olmasın delgado yada en az onun kadar kaliteli olduğu kanıtlanmış bir oyun kurucu ile birlikte gene taraftarın mutlaka heyecanlanacağı ve mutabakata varacağı bir başka isim beşiktaşımıza gelecek.bundan kimsenin en ufak bi şüphesi olmasın.bize düşen destek olmak. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar Ben Size Dedim Ya Bu YÖnetim Ancak Bir Oyuncuyu TÜrkiyeye Getirince Imza Attirirlarya Pasfotomacda Dogumu Oldugu Icin Gelemedim Yaziyor Dogum Bittikten Sonra En Kisa Zamanda Gelecegim Yaziyor Hadi Hayirlisi Ama Bence Bu Is Olur Tigana Cok Istiyor YÖnetimde BÜtÜn Istedigi Oyunculari Almak Istiyor | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence delgado doğum dan sonra kesin istanbula gelip imzayı atacaktır katılıyormusunuz?????
__________________ İstatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez. Sir Alex FERGUSON | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ BAZI İNSANLAR ANILARI İLE ANILIR FENER'LİLER İSE ANALARI İLE ANILIR.... | |||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |