![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kolay olsaydi cevirdim ama bilmiyoruz ....yaziyi bilenler cevirmeyen fenerli ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
"Turkiye'den gelen raporlara göre Arjantinli yeni sezonda Beşiktaş'da oynayacak. Delgado Beşiktaş'a mı?" cok da anlasilabilir bir ceviri olmadi İngilizceye, ama kesin olarak anladığım söylentiler üzerine konuştukları. Gulcemal arkadasim, biraz da kendinden eklemişsin sanırım ![]()
__________________ Asker kaçakları İnönü stadında yargılanacak | |||
| |
| | #4 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Yok Resmi Tikladim Baska Yazi Cikti O Yazi Mayisa Ait Delgado Yakinda Besiktasa Geliyor Demis Ve Rennes Trabzonspor Da Talipmis Ama 5 Milyon Euroya En Yuksek Teklifi Bjk Yapmis Ama Dedigim Gibi Arkadasin Yazdiklari Mayisa Ait Benim Cevirdigim Daha Sonraki Haber Daha Dogrusu Cevirmeeye Calistigim :d | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado gelecek arkadaşlar, gelecekte elimizdeki istetmeler fırsat kolluyor. bonservisi bedavaya kapmak için uğraşıyorlar. Ailton kapı önünde ellerini ovarak bekliyor. biz bunları bedavaya gönderirsek gene zarar edeceğiz. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Kartal'da Delgado sancısı Beşiktaş'ta Tigana, Delgado konusunda ısrar edince, 5 milyon Euro bonservis bedeli vermek istemeyen yönetim sıkıntıya düştü 22.06.2006 Beşiktaş'ta Tigana, Delgado konusunda ısrar edince, 5 milyon Euro bonservis bedeli vermek istemeyen yönetim sıkıntıya düştü. Siyah-beyazlıların, futbolcuya gelen talepler sonrasında ücreti 4 milyon Euro'dan tekrar 5 milyona çeken Basel ile uzlaşamadığı belirtildi. İkinci başkan Murat Aksu ile görüşen Tigana'nın, "Delgado'nun bonservisini mutlaka alın. O benim sistemimde 1 numara olur" dediği öğrenildi. Aksu'nun ise "Basel indirime yanaşmıyor. Gelecek yıl serbest kalacak bir oyuncu için bu para çok fazla. Insua'yı alalım" dediği, buna rağmen Tigana'nın Delgado'da ısrar ettiği bildirildi. Siyah-beyazlıların önümüzdeki hafta İsviçre'ye giderek Basel yetkilileri ile tekrar masaya oturması bekleniyor. kaynak:vatan
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |