![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1143 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | |||
![]() |
![]() | #1144 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Delgado’ya şartlı imza ![]() Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde bulunan Mattias Delgado’da bir türlü mutlu son yaşanmadı. İki günden beri Arjantinli oyuncunun bonservis sorununu çözmek için İsviçre’de bulunan 2. Başkan Murat Aksu, Basel ile prensip anşmasından öteye gidemedi. İsviçre kulübü, Delgado için Kartal’dan 5 milyon Euro talep edip, ödemeyi nakit olarak istedi. Pazarlıklar netice vermeyince Aksu dün İstanbul’a eli boş olarak döndü. Ancak Delgado ile yıllığı 1.5 milyon Euro’ya anlaşan Beşiktaş, yapılan protokol gereği bir hafta içinde istenilen bedeli ödediği taktirde bu oyuncuyu renklerine katmış olacak. Basel aksi taktirde, Delgado’yu isteyen, İspanyol, İtalyan ve Fransız kulüpleri ile pazarlığa oturacağını bildirdi. İmdada Ülker yetişti Delgado’nun transferinde nakit sıkıntısı yaşayan Beşiktaş’ın imdadına ana sponsor olan Ülker grubu yetişti. Norveç’te bulunan başkan Yıldırım Demirören, Tigana’nın ısrarla istediği Arjantinli futbolcu için icra kuruluna, “Bu işi çözün” talimatı verdi. Bunun üzerine Ülker Grubu’ndan Ali Doğan ile görüşen yöneticiler 5 milyon Euro nakit sözü aldılar. Ancak, sponsor firmanın Delgado’nun satışının 5 milyonun üstüne çıkması durumunda, artan miktarın yarısını istemesi sıkıntı yarattı. Diğer sponsor firmalar ile birlikte yeni arayışlara giren Kartal, bu transferi kredi almayıp borç altına girmeden bitirmenin planlarını yapıyor. Bugün İstanbul’a dönecek olan Demirören’in transfere son noktayı koyması bekleniyor. kaynak:fanatik şu transfere son noktayı koyun b e allah rızası için..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #1145 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Ailton gibi olursun İsmail Er Siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı Arjantinli yıldızı kulübü, satmamakta direniyor. Basel Başkanı Edelman, Delgado’ya, "Ailton dört maç dayanabildi, sen ne kadar dayanırsın, bilemiyorum" dedi. BEŞİKTAŞ’ta, teknik direktör Jean Tigana’nın ısrarla istediği Matias Delgado konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlı yöneticilerle anlaşmaya varan Arjantinli orta saha oyuncusu, Basel Kulübü Başkanı Werner Edelman’dan transferine izin vermesini istedi. Edelman ise, satmak istemediği Delgado’ya, Beşiktaş’ta tutunamayan Ailton örneğini verip, "İyi düşün. Sonra pişman olursun" dedi. Siyah beyazlıların uzun süredir peşinde olduğu Delgado, dün Basel Kulübü Başkanı Werner Edelman’la iki saat süren bir görüşme yaptı. Toplantıda ilk sözü alan Edelman, Arjantinli futbolcudan Beşiktaş’a gitmemesini istedi. Satarsam kulübü basarlar Matias Delgado’ya, "Bütün taraftarlarımız seni çok seviyor. Eğer seni satarsam taraftar kulübü basar" diyen Edelman, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’ye uyum sağlayamazsın. Dünyanın en iyi golcülerinden Ailton bile orada tutunamadı. Ailton dört maç dayanabildi, sen ne kadar dayanırsın bilemem. Seni sadece Beşiktaş değil bazı İngiliz kulüpleri de istiyor. Fakat ben seni satmak istemiyorum. Ama ille de gitmek istersen, yapabileceğim bir şey yok. Ben, hem senin, hem kulübün menfaatlerini düşünerek konuşuyorum." Delgado ise, Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve sportif direktör Erdil Arpacı ile her konuda anlaştığını belirterek, son kararını vermek için başkan Edelman’dan süre istedi. İki gün süre istedi Arjantinli futbolcu, "Beşiktaş benimle iki yıldır ilgileniyor. Beşiktaşlı yöneticiler ve menajer Ceylan Çalışkan ile anlaştık. Ben yeni bir sayfa açmak istiyorum. Basel’de kalmam mümkün değil. Sizden düşünmek için iki gün süre istiyorum" diye konuştu. Delgado daha sonra Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek, kararını iki gün sonra bildireceğini söyledi. kaynak:hürriyet habere bak hizaya gel beeee....sanki bu ismail air dallaması adamlar konuşurken yanlarındaymış yada delgadonun üstüne ses kayıt cihazı yerleştirmiş nasılda sallıyo...allah akıl fikir versin....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #1147 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 'Delgado kolay değil' Beşiktaş 2. Başkanı, Arjantinli oyuncu için 6 Avrupa kulübünün Basel ile pazarlık yaptığını söyledi, "Gelirse büyük iş başaracağız" dedi ![]() Beşiktaş 2. Başkanı Murat Aksu, Teknik Direktör Jean Tigana'nın alınmasını istediği Delgado için fazla ümit vermedi. Sportif Direktör Erdil Arpacı ile birlikte bu oyuncunun bonservisi için İsviçre'nin Basel kulübüyle pazarlıklarını devam etiren Aksu, "Delgado için son teklifimizi verdik. Umarım Basel kulübünden müjdeli bir haber gelir. Şu bir gerçek ki; Arjantinli oyuncuyu transfer etmek dışarıdan göründüğü kadar kolay değil" ifadelerini kullandı. Bir aydır bu oyuncunun transferi için ellerindeki bütün imkanları kullandığını belirten Beşiktaş 2. Başkanı, "Bu transferi bitirebilirsek gerçekten çok büyük bir iş başarmış olacağız. Delgado'nun için Basel ile pazarlıkta yapan sadece Beşiktaş değil. Şu an altı tane Avrupa kulübü bu oyuncuyu transfer etmek için bizimle kıyasıya yarışıyor. İspanya, Fransa ve İtalya gibi ülkelerden köklü takımlar bu oyuncuyu almak istiyor. Görüldüğü gibi bu iş bu kadar kolay değil. Delgado öyle bir günde İstanbul'a getirilecek futbolcu değil" diye konuştu. YA BUNLAR OYUNCU MOYUNCU ALAMAZ İNANIN ŞİMDİ EZİKBAHÇE OLSAYDI ÇOKTAN BU TRANSFER BİTMİŞTİ BİZİMKİLERDE İŞ YOK ZATEN KULÜBÜ BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLEDİLER Bİ DE 2 AYDIR DELGADOYLA UĞRAŞIYOLAR KARDEŞİM ALAMIYYOSAN HEMEN SÖYLE BU KADAR VAKİT KAYBINA NE GEREK VARKİ AMA ŞİMDİDEN SONRA DELGADOYU ALAMIYOZ DİYEMEZSİN BEN SÖLİİİM BUNLAR DELGADO OLMAZSA İNSUAYI HİÇ ALAMAZLAR GETİRİRLER DENİZLİSPOR DAN YUSUF U DERLERKİ ALIN SİZE OYUN KURUCU BU YÖNETİM MİLADINI ÇOKTAAAAAAN DOLDURMUŞ KAYNAK:MİLLİYET Konu kingkartal tarafından (24-06-2006 Saat 09:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #1148 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | delgado falan yalan olmuş...bu transfer işi bitti...delgado daha hayatta gelmez...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #1149 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı: | ||
![]() |
![]() | #1150 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eziklerin takdir edildiğini , beşiktaş klübünün yönemtiminden ve başkanından daha güçlü olduklarını yazdınızya burada arkadaşlar helal olsun ne diyeyim size. bu kadar kolaymı sanıyorsunuz transfer yapmayı o bahsettiğiniz ezik takım kimi aldı şu ana kadar sakın bana tümör denen ********i transfer başarısı gibi anlatmayın. biraz sabır lütfen sizin kadar yönetimde istiyor transferleri gerçekleştirmeyi inanın buna. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |