![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1151 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
|
![]() | #1152 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #1153 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
![]() | #1154 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Delgado'da Son Tango Beşiktaş, Arjantinli yıldız için İsviçre'de Basel'le pazarlık yapıyor. 2. Başkan Murat Aksu, Delgado'yla İstanbul'a dönmek istiyor.. Aksu ve Arpacı İsviçre'de Beşiktaş, Matias Delgado'da mutlu sona çok yaklaştı. Siyah- Beyazlı yöneticiler, transferi yılan hikayesine dönen Delgado'- yu yarın İstanbul'a getirmek istiyor. İsviçre'de bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu ve Erdil Arpacı, Basel Kulübü'yle pazarlık halinde. Pürüzler gidermek üzere Delgado'nun bonservis sorununun çözülmesi halinde yarın İstanbul'a getirilmesi bekleniyor. Beşiktaş'la her konuda anlaşan Arjantinli futbolcu, Basel'den bonservisinde indirim yapılmasını istedi. Beşiktaş ile Basel arasında küçük pürüzler var. kaynak:takvim | ||
![]() |
![]() | #1155 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
KRANJAR ABİ İŞALLAH DOĞRU ÇIKAR ŞU HABERDE BU İŞ BİTER ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
![]() | #1157 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | offf bi bitiremediler sunun isini yaw.. ins bitiriler bunca zamandan sona..
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #1158 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | abi delgado yerine beni alın ya..manyak 10 numara olurum... ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #1159 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ARKADAŞLAR BENİM SÖYLEDİKLERİM GERÇEK BU YÖNETİM BU HALE GETİRDİ BEŞİKTAŞIMIZI EĞER BİZİM ŞU AN DA 100 MİLYON DOLAR CİVARINDA BORCUMUZ OLMASAYDI BİZ ALMIŞTIK DELGADOYU EZİKLERİ DE ÖRNEK OLARAK VERDİM ÇÜNKÜ ONLARIN ZATEN BİR TEK ŞEYİ DOĞRU O DA YAPTIKLARI YABANCI TRANSFERLERİ MESELA ÖRNEK OLARAK ABBİYAH I VEREBİLİRİM DELGADODAN ÇOK DAHA PAHALI ADAM AMA 1 HAFTADA HALLEDİP GETİRDİLER ADAMI BİR SÜRÜ DE İSTEYENİ VARDI BENİM SÖLEMEK İSTEDİĞİM BU AYRICA BANA KİMSE GİT EZİKLERİ TUT DİYEMEZ BENİM VERDİĞİM SADECE ÖRNEK | |||
![]() |
![]() | #1160 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | kimse ezikleri tutmuo...ezikleri tutanı vururum ullleeeeeen ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |