![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1161 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | |||
![]() |
|
![]() | #1162 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ya önemli olan bu değil kardeş..sen beşiktaşlısın...beşiktaşı destekliceksin...yönetimi beyenmesen bile sonuna kadar destekliceksin..kendi tarftarına eziklerin herneyi olursa olsun övmiceksin..bizde klebersonu getirdik..carew i getirdik..pek işe yaramadı ama ailton u getirdik..bunlarda kolay alıncak adamlar değildi...ama yönetim aldı..sen yine gidceksin store den formanı alcaksın alışveriş yapcaksın,sonra yönetimin yapacağı transferi bekliceksin...bu işler böyle...delgado falan filan boş işler bunlar..gelmiosa basel alsın müzeye koysun...bizi bağlamaz ne delgadolar gelir ne delgadolar gider...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #1163 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #1164 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Son dakika... Murat Aksu eli boş dönüyor Kartalhaber.com Delgoda transferinde son dakika gelişmelerini sizlere aktarıyor. aktarıyor. İşte Delgado transferinde perde arkasında yaşananlar; ![]() Beşiktaş'ta yaşanan gelişmeleri anında sizlere doğru ve anında aktarmaya devam ediyoruz. Perşembe günü Delgado'nun transferi için İsviçre'ye giden Murat Aksu, İsviçre'den eli boş dönüyor. Baselli yöneticilerle kıran kırana pazarlıklar yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu, bu futbolcu için 4 milyon 500 bin euro verebileceklerini belirtti. Baselli yöneticiler 5 milyon euroda ısrar edince görüşmeler tıkandı. Baselli yöneticilerin ayrıca parayı bir hafta içinde peşin almak istemesiyle görüşmeler tıkandı. Delgado transferinden sonuç alamayan Murat Aksu, İsviçre'den eli boş dönmek zorunda kaldı. Aksu'nun bu akşam Yıldırım Demirören'le durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi | ||
![]() |
![]() | #1165 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | değerlendirsinler Durumu Bakalim...ellerim Bomboş Yğreğimde Bir Sizi...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #1169 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya arkadaslar cok kızgınım kımse bana kızmasın bu yonetimden bir bok olmaz rizeden antepten futbolcuyu herkes alır eger besiktas baskanıysan buyuk futbolcu alacaksın topcunun ısmınden korkucaklar...ısmı cısmı belli olmayan delgadonun haberını forumda 20 bın kisi okumus neredeyse stadin yarısı taraftar daha ne yapsın 5 mılyon eoruluk delgadoya bile razı ama onu bıle 2senedir alamadılar yazıklar olsun size rezıl ettınız bızı | ||
![]() |
![]() | #1170 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | artık delgado haberlerinden sıkıldım gelecekse gelsin şu isviçrelilere kıl oluyorum ya son yıllarda amma karşımıza çıktılar
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |