![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Konu art_of_football tarafından (24-06-2006 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar kimse kızmasın ama bu yonetımle bır bok olmaz...rızeden antalyadan futbolcu yu herkes alır sen besıktas klubu baskanıysan alıcaksın kalıtelı futbolcu rakıpler adından bıle korkar ama sen yaptın taraftarın bu forumda bıle 20 bın kısının okuyup kabul ettıgı adı sanı duyulmamıs delgadoyu bıle alamadın 5 mılyon euro veremedın sımdı bu taraftara alacagın futbolcuyu nasıl kabul ettıreceksın...allah takıma ve taraftara zeval vermesın hepımize sabır versın | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | delgado ya bye bye diyebiliriz artık yani..kimse talip değilken alamadık şimdi daha zor almamız.bu kadar beklersen olacağı bu,,2 aydır bekliyoruz..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bizimkilerin müthiş transfer politikası bekle fiyatı düşsün.. Sanki adamların elinde Ailton var..
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adamlar transfer yapmayı bilmiyolar ya demirören kandi tüp şirketini de beşiktaşımız gibi yönetsin 2 günde iflas eder ben artı orta alana doğru düzgün futbolcu alınacağını tahmin etmiyom çünkü piyasada bize en uygun delgadoydu insua felan zaten hayal bak söliiim gelecek sene bu yönetim ve tigana yolcudur bence inşallah başarılı oluruz ama başarı zaten iyi transferden geçer | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeter yaaa rezil oluyoruz yok efendim bjk alirmis istedigi futbolcu ahha bok alir...ulan 1 bucuk ay oldu hala ayni bok yok calismalar sürüyormus!!! ya vallah rezilik baska birsey demiyorum.... bide unutmadan forum bazi ark. yazmisda dün Hayirli Ugurlu olsun yada Delgado yla dönecek muart askus diye yau yeter hep ayni bos bosuna haber umut veriyorlar millete birakin su seyleri!!!!!!!!!! ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |