![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1181 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yeter yaaa rezil oluyoruz yok efendim bjk alirmis istedigi futbolcu ahha bok alir...ulan 1 bucuk ay oldu hala ayni bok yok calismalar sürüyormus!!! ya vallah rezilik baska birsey demiyorum.... bide unutmadan forum bazi ark. yazmisda dün Hayirli Ugurlu olsun yada Delgado yla dönecek muart askus diye yau yeter hep ayni bos bosuna haber umut veriyorlar millete birakin su seyleri!!!!!!!!!! ![]()
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
|
![]() | #1183 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #1184 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yonetim allah belani versin , rennes delgadoyu alirsa ne diyeceksin taraftarina , adam buyuk yildiz deil onu da alamiyorsun , 500.000 dolar daha veremiolar nebicim buyuk kulubuz biz , ezikler appiah icin 8 milyon veriolar biz 500.000 daha veremiyoruz . ama delgado gelmezse onun cok buyuk bir star olmasini isterim ,isterim de yonetim ne yaptigini nasil almadigini bir dusunsun ...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #1185 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
Ya arkadaslar delgodo isi iyice mide bulandirdi artik, bende alinmasini istiyorum ama, Basel adami vermek istemiyor cünki taraftardan cekiniyor sevilen bir oyuncu onun icin isi bayira sürüyor . Bizim yönetimde ciksin durumu anlatsin bizde meraktan kurtulalim, ondan baska oyuncumu yok sanki. ama yok biz alicaz diyorsa bassin parayi bir an önce isi bitirsin artik. Bir sooonuc istiyoruz!!!! ![]() Saygilar
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
![]() | #1187 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | gelmesin be üfff ya verem olacam bu yüzden valla her gün her gün....alsınlar başka birini..
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #1188 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inuayi alsinlar ozaman , delgado icin cok bekledik artik gozumden dusmeye basladi
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #1190 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence artık bu topic i kapatalım abi..bundan sora delgado yu alamayız..fiyatı 6.5milyon euro ya çıkmış marsilya rennes wolsburgde araya girince,,,,bu basel az ******** değilmiş nede olsa isviçreliler vuruşturdular 4 kulübü arttırdılar fiyatı...başka sahillere yelken açmamız gerekecek bu saatten sonra...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |