![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1201 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
|
![]() | #1202 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #1203 | ||
Guest
| Murat Aksu'dan açıklama Delgado transferi için İsviçre'den dönen İkinci Murat Aksu, yönetici Süleyman Eren'in çocuklarının sünnet düğününe katıldı. ![]() Beşiktaş camiası , kulübün yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Eren'in çocukları Burak, Tayfur ve Serhan'ın sünnet düğününde bir araya geldi. Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen düğüne, ikinci başkan Murat Aksu ve diğer yöneticilerle teknik direktör Jean Tigana ve bazı futbolcular katıldı. Beşiktaş As Başkanı Murat Aksu, Basel'in istediği 5 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiklerini ancak bu seferde İsviçre kulübünün düşünmek için süre istediği belirtildi. Kaynak: www.kartalhaber.com | ||
![]() | #1204 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Özetle şunu söylemek istiyorum.Önce ne olacağını bekleyelim.Medya'nın her salladığına inanmayalım.Tahminimizden farklı şeyler de olabilir.Eleştirmek için zaten çok vaktimiz olacak.Ama burada herkes kendini tatmin ediyor.Okuyor sağdan soldan bir haber.Geçiyo klavyenin başına sallıyo allah belanızı versin diye.Böyle taraftarlık olmaz.Şunu da söyleyeyim ben burada yönetimi falan savunmuyorum.Sadece tepki verirken biraz dikkatli düşünmek gerektiğini söylemeye çalışıyorum.İnşallah alınır Delgado.Emin ol dostum ben de çok sevinirim. | |||
![]() |
![]() | #1205 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi ya eğer doğruysa 5 eoruyu vermişler demek basel süre istemiş baka adamlar nasıl direndiler 5euroyu kaptılar şimdide başka yerlerden teklif bekleyip fiyat arttıracaklar kesin. bi iki kulüp daha çıkarsa fiyat artıracak kesin | ||
![]() |
![]() | #1206 | ||
Guest
| BASEL TADINI KAÇIRDI!.. 24f_write_month(6) Haziran 2006 21:40 ![]() Beşiktaş yabancı oyuncu konusunda transfer çalışmalarını sürdürürken, Basel kulübü yöneticileriyle Delgado'nun transferi için görüşmek için İsviçre'ye giden ikinci başkan Murat Aksu, İstanbul'a döndü. Uzun süredir Delgado'yu kadroya dahil etmeye çalışan Beşiktaş'ın, İsviçre kulübüyle görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Bu arada siyah-beyazlılar, kulübün yönetim kurulu üyelerinden Süleyman Eren'in çocukları Burak, Tayfur, Serhan'ın sünnet düğününde bir araya geldi. Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen düğüne, ikinci başkan Murat Aksu ve diğer yöneticilerle teknik direktör Jean Tigana ve bazı futbolcular katıldı. Beşiktaş As Başkanı Murat Aksu, Basel'in istediği 5 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiği ancak bu seferde İsviçre kulübünün düşünmek için süre istediği belirtildi. Basel Delgado için kesenin ağzını 6,5 milyon Euro'dan açmış en son 5 milyon Euro'ya kadar inmişti. Beşiktaş ise 2,5 milyon Euro'dan başlamış en son 4 milyon Euro'ya kadar fiyatı yükseltmişti. En son Tigana'nın ''sistemimi bu oyuncu üzerine kurdum mutlaka alın'' sözleri üzerine Basel'in istediği fiyatı kabul eden Beşiktaş'ta, As başkan Murat Aksu transferi bitirmek için İsviçre'ye gitmişti. Pazartesi günü saat 15:00'de toplanacak Beşiktaş Yöentim Kurulu, Basel'in tavrına göre Delgado konusunda son kararını verecek. Siyah beyazlı yönetim, Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu için Salı günü toplu halde Ankara'ya gidecek. MARATON.COM.TR ÖZEL NOTU: Bu haber siyah beyazlı kulübe yakın kaynaklar tarafından doğrulatılmıştır. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER ![]() | ||
![]() | #1207 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #1208 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Delgado'da sona geliniyor! Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Murat Aksu ve Sportif Direktör Erdil Arpacı'nın İsviçre'deki girişimlerde bulunup, indirim sağlayamadığı Matias Delgado'nun transferi paranın gözden çıkarılması sonucu bitme noktasına geldi. Arjantinli orta saha oyuncusu için Basel kulübü'nün ısrarla istediği 5 Milyon Euro ve peşin ödeme olmadan satmayı düşünmemesi yönetim tarafından kabul edildi. Teknik Direktör Jean Tigana'nın mutlaka alınmasını istediği Arjantinli oyuncu için bu şartları kabul eden Siyah-beyazlı yönetimin son pürüzleri de giderdikten sonra Delgado'yu 2 Temmuz'daki kampa getirmek istediği öğrenildi. 24.06.2006 ![]() Kaynak : DHA ya arkadaşlar boşuna yazıp yazıp zaman harcamayın bu adam için bu adam bizde bizde bizde dedik daha öncedende siz başka kim alınacak ona bakın bu iş bitti hemde 1 ay önceden bizimkiler biraz paraya kıysalardı çoktan şu an bu adam nevzat demir teisslerinde olurdu | ||
![]() |
![]() | #1209 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya gelecekse gelsin artik ya verem etti bizi
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |