![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Murat Aksu, "Wigan'a Roberts için ilk etapta 1 milyon pound önerdik ama kabul edilmedi. Benim görüşüm, bu işi 1.5 milyon pounda bitirebiliriz. Maliyetler birbirine yakın. Ancak bizi düşündüren başka konular var. Takımı gençleştirmeye çalışıyoruz. Bobo 21 yaşında, Roberts 28 yaşında. Bobo bizimle olduğu 5 aylık sürede uyum sağladı. Roberts gelirse bir anda adapte olamayabilir. Ayrıca Kleberson-Nobre ve Delgado ile takımda Latin Amerika havası var. Bunlar Bobo'yu bir adım öne geçiriyor" dedi. yani heran delgado transferide bitebilir | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Delgado için olumsuz görüş İsviçre'de teknik direktörlük yapan Cengiz kayhan, Delgado için beşiktaş Yönetimi'ni uyardı. ![]() Cengiz Kayhan, "Delgado ço yetenekli bir futbolcu anacak istikrarlı bir çizgisi yok. Önemli maçların çoğunda istenilen performansı ortaya koyamıyor. bu yüzden Basel'de çok eleştirildi. Beşiktaş'a gelirse küçük maçları kazandırabilir ama Beşiktaş'ın aradığı orta saha oyuncusu değil. bu konudaki görüşlerimi Beşiktaşlı yöneticilere bildirdim" dedi. Yönetim, Kayhan'ın bu görüşü sonrası delgado transferini askıya aldı | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | doğrudr ama bu sene çok küçük maçlar kaybettik(rize,antep,konya vs..)hiç olmazsa küçük maçları kazandırsın bize bence delgado alınsın yanına bir de büyük maç kazandıracak bir adam daha alınsın!!!
__________________ SİYAHIN BEYAZA AŞIK OLDUĞU GİBİ TUTKUNUZ SANA...... | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | |||
![]() |
![]() | #9 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Delgado sancısı BEŞİKTAŞ'ın transferini bitirmeye çalıştığı Delgado için Basel, 6 milyon dolar istiyor. Beşiktaş da bu sorunu çözemeyince Tümer'e çağrı yaptı. *** Tümer ısrarı Basel, Delgado için 6 milyon euro isteyince, Tümer'in askerlik işini çözme çabaları arttı. Parayı çok buldular Beşiktaş'ta Arjantinli Delgado'- nun transferi zora girince, Tümer kıymete bindi. Askerlik sorunu nedeniyle Avrupa'da bir takıma gitmek isteyen yıldızın yerine Delgado ile anlaşan yönetim, Basel 6 milyon euro isteyince, Tümer'e 'bekle' dedi. Delgado için bu parayı çok bulan siyah-beyazlılar, milli yıldızın askerlik sorununu Delgado: Bırakın beni 33 yaşındaki Tümer, yürürlükteki yasa değişmezse askere alınacak. Genelkurmay yetkilileri ile görüşen Beşiktaş, askerlik yaşının 35'e çıkarılması için uğraşıyor. Tümer'in sorunu çözülürse, Delgado için de Basel'e karşı 'tok alıcı' durumuna geçilecek. Bu arada Arjantinli, Basel'e, "İşi yokuşa sürmeyin" diye baskı yapıyor. kaynak:fotomaç | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |