![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Basel, Arjantinli yıldız için 6 milyon Euro'dan, 4,5 milyon Euro'ya düştü. Beşiktaş, '3 milyon Euro'dan fazla vermem' dedi. İsviçre ekibi 4,5 milyon Euro'da diretince yöneticiler Tigana'nın kararını beklemeye başladı ![]() TOP ŞİMDİ TİGANA'DA</B> Basel'e 3 milyon Euro öneren Siyah-Beyazlılar ret cevabı alınca İstanbul'a geri döndü. Yönetimin Teknik Direktör Jean Tigana ile bir toplantı yapacağı ve Fransız hocanın Delgado'yu ısrarla istemesi halinde 4,5 milyon Euro'yu gözden çıkaracağı öğrenildi. Sergen Yalçın'ı göndermeye hazırlanan Beşiktaş'ta Tigana'nın Arjantinli Delgado'yu kadrosunda görmek istediği ifade ediliyor. kaynak:tercüman | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Delgado’nun resti Basel’i yumuşattı TEKNİK Direktör Tigana’nın orta saha için istediği Arjantinli Delgado’nun ‘Bırakın beni gideyim, Beşiktaş’ı istiyorum’ ültimatomu işe yaradı. Kulübü Basel’in Beşiktaş’la yaptığı pazarlıkta 5 milyon eurodan 4 milyon euroya indiği bildirildi. Kartal da Delgado’nun bonservisi için yaptığı 3 milyon euroluk teklifi 3.5 milyon euroya çıkardı. kaynak:star ya bu iş bitecek ancak basel ne koparırsam o kardır diyor ! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | delgado iyi topçuda aşı tutarmı orası önemli | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | abicim gelecekse gelsin artık yaa bıktırdı ama hey yönetim e hadi artık bitir şu işi.
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |