![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #294 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaa anlamıyorum 1milyon dolar sorunmuş nası bişi bu yaa kaleci arıyolarmış turkiyeden kardesim aldın kaleciyi oraya vericegin parayı bu adama verin kalecisiz oynar saten bi durum olursa fener macında kaleye gecer yaa DELGADO ehueheuehu | ||
![]() |
![]() | #296 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar ben eminim ki bu transfer %100 gerçekleşecek.Yönetim acele etmiyo ve de haklılar.Daha yabancı kontenjanımız full adamın maliyeti yüksek bekleyip uygun fiata alacaklardır .Seneye DELGADO ile UEFA da coşacaımıza da inanıyorum... | ||
![]() |
![]() | #297 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Son Kartal! ![]() Mattias Delgado, Basel ve Beşiktaş arasında günlerdir sürmekte olan transfer pazarlıklarında dün çok sürpriz gelişmeler yaşandı. Siyah-Beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Arjantinli yıldızla sonunda ön protokol de imzaladı. Bu hamleyle kozları eline geçiren Kara Kartallar, bonservis için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açan ve son fiyat olarak 5 milyon Euro’ya inen Basel’i tam anlamıyla köşeye sıkıştırdı. Sıra Bobo’ya geldi Önceki gün konuyu çözmek üzere İsviçre’ye gelen ve “Oğlum kalmak istemiyor. Kolaylık sağlayın” diyen Delgado’nun babasına da ‘hayır’ yanıtını veren Basel Yönetimi, dün kulübe gelen Delgado imzalı dilekçeyle şok yaşadı. Bu transfere ‘bitti’ gözüyle bakan Siyah-Beyazlılar, rotayı Brezilya’ya çevirdi. Bobo’yu kiralamak için anlaşılan Corinthians ile maddi konular görüşülmeye başlandı. | ||
![]() |
![]() | #300 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Son Kartal Delgado Mattias Delgado, Basel ve Beşiktaş arasında günlerdir sürmekte olan transfer pazarlıklarında dün çok sürpriz gelişmeler yaşandı. Siyah-Beyazlılar, daha önce prensip anlaşmasına vardıkları Arjantinli yıldızla sonunda ön protokol de imzaladı. Bu hamleyle kozları eline geçiren Kara Kartallar, bonservis için kapıyı 6.5 milyon Euro’dan açan ve son fiyat olarak 5 milyon Euro’ya inen Basel’i tam anlamıyla köşeye sıkıştırdı. Sıra Bobo’ya geldi Önceki gün konuyu çözmek üzere İsviçre’ye gelen ve “Oğlum kalmak istemiyor. Kolaylık sağlayın” diyen Delgado’nun babasına da ‘hayır’ yanıtını veren Basel Yönetimi, dün kulübe gelen Delgado imzalı dilekçeyle şok yaşadı. Bu transfere ‘bitti’ gözüyle bakan Siyah-Beyazlılar, rotayı Brezilya’ya çevirdi. Bobo’yu kiralamak için anlaşılan Corinthians ile maddi konular görüşülmeye başlandı. 29.05.2006 ![]() Kaynak : Fanatik
__________________ Siyah Beyaz Ölüm Yaşam | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |