![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #532 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ferres arkadaşıma katılıyorum seneye gene bizim için hüsran beşiktaş gibi bi takım nasıl 6 milyon veremez delgadoya ya insua ondan daha pahalı söliiim bunlar yine bakacaklarki olmuyo aynen kendilerine ve juan frana benzeyen bi kazma getircekler arkadaşlar bu yönetim çoktan vadesini yitirmiştir seçimde bunlara oy veren beşiktaşlı değildir çünkü ben bu yönetimdeki bazı kişilerin bjkli olduğunu düşünmüyorum saygılarımla arkadaşlar | ||
![]() |
![]() | #534 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | abi bu yönetim delgado veya başka iyi bi yabancı alamaz anca 2-3 olcak ki 4 ü 6 yı juan fran gibi yıldızları getirmek için kulllanıyorlar.siz hiç merak etmeyin delgadoya ne gerek juan fran hem oyun kurar hem de sol kanadı kontrol eder müthiş bi hızı da var zaten kaplumbağa hızı artık seneye uefa yı alırız | ||
![]() |
![]() | #537 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Insua bence cok daha ii bi oyuncu ama avrupada basarılı olamayanlardan o da tipik arjantinli delgadonun uyum sorunu yok Allah yonetıme kolaylık versın hangısı hayırlı olucaksa o olsun ama ınsua uyum sorununu cozebılırse bence cok daha ii
__________________ Ne Kavgam bitti ne sevdam... | ||
![]() |
![]() | #538 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |