![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaşlar Insua tek başına Sergen & Tümer eder. Mükemmel bir oyuncu,arkadaşın dediği gibi kanat oyuncusu deil forvet arkası oynayabiliyor, çok akıllı müthiş pasları var, Arjantin Milli Takımına çağrılmaması tamamen sürpriz.. bu sene Boca Juniorsun bazı maçlarını izledim, gelirse muhteşem olur,ama bu yönetim onuda elinden kaçırır.... Gider tuhaf bi adam alırlar bitirirler transferi..
__________________ BU SEVDADAN VAZGEÇERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİN... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Olabilecek Kadrolar: 1) -------------------------------runje--------------------------------- A.tandoğan----------i.toraman------------g.zan-------------koray Kleberson-------------insua----------------figo--------------i.akin ----------------------c.cole------------nobre----------------------- 2) -------------------------------runje---------------------------------- Coulibaly------------i.toraman--------------g.zan------------koray Feindouno-----------insua-----------------kleberson---------i.akin -------------------------nobre-------------j.roberts----------------- Veya:drogba,govou,kily Gibi Oyuncular
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |