![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #723 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | o Kadar Bekledİk Bekledİk Te DeĞdİ DoĞrusu Ohh Be ![]()
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #725 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaslar transferde hıcbır futbolcu ıcın bu kadar yazı yazılmamıstır herhalde..hergun sıteye gırıp gelmısmı acaba gelecekmı dıye bakarken Başkan Demirören, "Matias Delgado'yu da aldık" diyerek Beşiktaş camiasına müjdeyi verdi ve hepimize hayırlı olsun dıyorum artık stadıımız bu seslerı duyarız DELGADO DELGADO MATHİAS DELGADO.... GOLUNNN SAHIBIIIIII MATHIAS DELGADOOOOO MATHİAS DELGGADO ![]() | ||
![]() |
![]() | #727 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() Delgado Beşiktaş'ta... Başkan Demirören, "Matias Delgado'yu da aldık" diyerek Beşiktaş camiasına müjdeyi verdi Transferin en hızlı takımı Beşiktaş, bir büyük bomba daha patlattı. Yönetim, İsviçre'nin Basel kulübü ile Delgado için haftalardır sürdürdükleri transfer görüşmelerinde nihayet mutlu sona ulaştılar. Beşiktaş, Arjantinli yıldız için 5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Basel'i 3 milyon 750 bin euro'ya ikna etmeyi başardı. Böylece Delgado ile daha önce prensip anlaşmasına varan Kartal, bu transferi de bitirmiş oldu. Hafta sonu geliyor Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de dün yaptığı açıklamada "Delgado'yu aldık. Hocamız bu futbolcuyu çok istiyordu. Pazarlıklarımız sonuç verdi ve kulübü ile anlaşma sağladık. Transferlerimiz sürecek" diyerek camiaya büyük müjdeyi vermiş oldu. Arjantinli Delgado'nun birkaç gün içinde Türkiye'ye gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor. Arjantinli yıldız konusunda da istediğini alan transferin hareketli takımı Beşiktaş, gücüne güç kattı. Kaynak: Karakartal.com | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |