![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ulan adamı riguelme yaptılar ha sıkmaya başladı artık | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bu açıklamadan sonra bu iş zor gibi..beceremicekler yine ii bir adamı almayı off bee..işallah alırlar.
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Aksam fc Baselforumlarinda gezdim Bizim yöneticilerden birkac haftadir tik cikmadini ve delgadonun basel takimilen sezon hazirliklarina basladini yaziyor. Fioretina takiminin bu oyuncu ilen ilgileniyormus. ![]()
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya hakkaten kabak tadi verdi yaa yok baskan acikladi yok yonetim aciklamadi ne oldu? bu yalan haberlere artik kanmayin arkadaslarim, ne resmiyete biniyorsa ona inanin, ve de bu delgado da artik bulunmaz hint kumasi degil ya | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu yönetim ne zaman adam alcak ulan. d'alessandro yu zaragoza kitralamış. biz niye kiralayamadık ne beceriksizliktir bu ya. ne zamandır delgadoyu beklioz. en sonunda 31-32 yaşında adam getirirlerse şaşırmayın. yönetim dinle şu tiganayı biraz. adam mavuba, zokora, pascal feindouno gibi adamlar istiodu. adamın istediklerini al. delgado şartttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt | ||
![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |