![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #851 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Beşiktaş'tan 'Delgado' açıklaması Beşiktaş Yönetim Kurulu, Delgado'nun transferiyle ilgili açıklama yaptı; ![]() Bir süredir yazılı ve görsel basında Basel takımının futbolcusu Delgado ile Kulübümüz'ün anlaştığı ve bu futbolcunun İstanbul'a geleceği yönünde haberler yer almaktadır. Adı geçen futbolcu ve kulübü ile görüşmelerimiz sürmekte olup henüz kesin bir anlaşma yapılmış değildir. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. Beşiktaş JK
__________________ BAZI İNSANLAR ANILARI İLE ANILIR FENER'LİLER İSE ANALARI İLE ANILIR.... | ||
![]() |
|
![]() | #852 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bu adamı da alacaklar mı almicaklarmı amma uzadı sıkıldık artık ya,alınsa dert alınmasa dert...yaa şöyle birazz düşünün de stadı ayağa kaldıracak adamlar getirin bizde kombine alalımm yoksa kusura bakmasın kimse nobreyi izlemek için kombine almazzz kimse
__________________ TİGANA İSTİFA!!! | ||
![]() |
![]() | #853 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ulan adamı riguelme yaptılar ha sıkmaya başladı artık | ||
![]() |
![]() | #856 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bu açıklamadan sonra bu iş zor gibi..beceremicekler yine ii bir adamı almayı off bee..işallah alırlar.
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #858 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | iyi bir futbolcu olduğu tartışılmaz ama önemli olan uyumsorununu çabuk atlatması ve bunun içinde biran önce tranferi noktalanmalı.yoksa lig başlıyor ve uyum sorununu atlatamadığı için zaten kaybetmeye tahammülümüz olmadığı için lig başlamadan bitiyor.
__________________ Bir destan yazar gibi durmadan gündüz gece ben hep seni yazmışım yüreğime gizlice BEŞİKTAŞIM | ||
![]() |
![]() | #859 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | KARARSIZ BEŞİKTAŞ İNSUA İLE DELGADO'NUN ARASINDA KALDI Beşiktaş yönetimi Tigana'dan Delgado ya da İnsua tercihi isteyecek. Uruguaylı Lopez gündemde. 18 Haziran 2006 Pazar 00:40 Beşiktaş yönetimi Tigana'dan Delgado ya da İnsua tercihi isteyecek. Uruguaylı Lopez gündemde ARJANTİNLİ yıldız İnsua ile her konuda anlaşan Beşiktaş uzun s ürediri peşinde kodytuğu diğer bir Arjantinli Delgado'yu bekliyor. Teknik Direktör Tigana'nın mutlaka alınmasını istediği Arjantinli futbolcunun kulübü ile pazarlıklar sürüyor. Beşiktaşlı yöneticiler yedekte tuttukları İnsua'ya, Delgado'nun alınamaması halinde sözleşme imzalatacak. YÖNETİM, Basel ile pazarlıkta anlaşamadıkları Delgado'nun yerine İnsua'nın transferi için yarın gelmesi beklenen Teknik Direktör Tigana'nın onayını alacak. kaynak:f5haber.com anlaşılan bu yönetim bir işi beceremicek daha kimi alacaklarına karar verememiş bu herifler çocuk oyuncağımı bu be o mu bu mu kaç haftadır..sonunda hiçbirini alamayacaklar..alacaksanız alın kardeşim....adamın asabını bozuyolar...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #860 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Aksam fc Baselforumlarinda gezdim Bizim yöneticilerden birkac haftadir tik cikmadini ve delgadonun basel takimilen sezon hazirliklarina basladini yaziyor. Fioretina takiminin bu oyuncu ilen ilgileniyormus. ![]()
__________________ Lütfen Sitede reklam icerikli imzalar kullanmayınız.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |