![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar, 103 yıllık Beşiktaşta taraftardan transfer için para toplandığı nerede görülmüş? Noumada olduğu gibi; Biz isteriz yönetim alır. Yönetimin istediği oyuncuyu biz mi alacağız artık? İstesek 20 milyon dolar basıp alırız delgadoyu o sorun değil, transfer uzuyorsa emin olun başka sorunlar vardır. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | külübün hesap numarası var da bende yollasak anlamaz gerzekler büyük bi kampanya yapmak lazım ama böle ezik delgado için falan deel değeri enaz 10 milyon dolar eden büyük yıldız için olmalı yoksa taşşak geçerler bizle | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence çok iyi düşünmüşünüz. yoksa bu yönetimin bi cacık yapcaı yok. herkes koysa 20 milyon yıldız futbolcular getiririz. hem biz mutlu oluruz hemde yönetim. dandik adam istemioz.
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cok ii olur bence , cisse yi getiririz ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |