![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tasir tasimasina da bakalim para cikacakmi
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben olsam aimari nobre ile forvette oynatirdim , delgadoyu bu ikisinin arkasinda
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya arkadaş delgadonun mevkisinde oynuyor bu adam ne yapacan daha alıpta. daha bize forvet lazım orta sahada savaşaçak adam lazım ön libero gibi sol kanat gibi adam lazım ne diye aimar diye topic açarsın anlamadımki. biraz gerçekçi olalım. Hem aimar 2 sezondur ne yapıyor biliyormusun adam hastalıktan yeni çıkıyor dünya kupasında izlemiyormusun hiç adam yürüyemiyor bile. bize ön libero lazım artık sola yakın cinsinden nobreye orta yapıp gol attıracak adam lazım. Kaldı iki yabancı hakkı zaten | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | pasadena biz ikimiz bu topici 3000 lere cikarmaliyiz nasil murcielago ve bikac kisi delgado icin cikarttilarsa ..... forza AIMAR
![]() |
![]() | #20 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |