![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Delgado'nun alınması konulu topic destan olmuştu.Satılması topici daha adam gelmeden 3 sayfayı buldu.Ne adammış beee.Peeeeeeaaaaah.Ulan Henry'i alsak bu kadar konuşulmazdı.Ayrıca anlaşma şartları doğruysa çok da şaşırtıcı değil.Ülker kendini düşünecek tabiiki.Lakin şu 10 milyon dolar üstü teklif hikayesine türk takımları için daha doğrusu fb için bir madde koydurtmuşturlar umarım.Yoksa fb inadına bu adamı alır elimizden. ![]() ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yahu benim bizim yönetimden biktim. bizim yönetmdekiler hepsi fakir, fukara, garibanmi bizi ülkere muhtac ediyorlar. ne demek 10 milyon euro'ya ülker istedigine satar. bu yönetim bizi kandiriyor. simdi delgado gelecek süper bir sezon gecirecek sonra elin takimi 10 milyon euro teklif edecek ülker'de besiktasin futbolcusunu satacak. ALLAH besiktasi bu hala düsürenleri bildigi gibi yapsin!!! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |