![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de bu haberi doğruluğu tartışılır kardeş..tigana böle bişi dememiştir..futbolcunun yaşının fazla olması takımda oynamayacağı anlamına gelmez..tigana da bunu elbet biliyodur..geçmişte "hagi" hakkında söylenenleri ve onun oynadığı futbolu hatırlay lütfen.. inanmayın böyle haberlere.. ![]()
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | öyle bir konusma gectigisee tigananin anlatmak istedigi sey , sadece ze robertonun cok yasli olmasidir, ve onun yerine bir gensic daha yararli olacagi dir...bencede hakli...ben tiganaya güveniyorum, ama birazda korkuyorum, ya onun düsündügü gibi olmazsa, ya delgado iyi oynamazsa, gencler stress girip yararli olmazlarsa??insallah böyke bir sey olmaz | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | tigana ya destek olalım arkadaşlar şimdilik biras sabredelim doğru olmayan bi haber için teknik adamımızı eleştirmek yalnış...ben tiganaya ve tigananın yaptıüı bütün transferlere güveniyor ve inanıyorum....
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | gazete haberine göre adamı yargılamak ne kadar doğru olur ... bunlara karşı çıkacak bir hoca yoktur.geçiniz bunları.....
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | umarim basarili oluruz ama genc ve kosan takim olmak sampiyonluk icin yeterlimi bilemem. her takimin bir lideri ve bir iki "yasli" tecrübeli kurt oyuncusu vardir. umarim basinin yazdigi gibi tigana okadar'da genclere tapmaz. kosan takim istiyorsak besiktasin atletizm bransi'da var. oradan bir kac tane iyi kosucu alalim. (saka saka) ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |