![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence tigana o vizyona sahip....yeterki tigananın istediği oyuncuları yönetim alsaın istemediklerini göndersin...tigana kesinlikle bizi şampiyon yapacaktır...bir kaç sene içinde de avrupada çok başarılı bir yere getireceğine şüphem yok...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR ![]() İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | tiganaya bende güveniyorum.. adam isini biliyor!!! futbol bilgisinden hic sühpem bile yok.... artik futboluclar is yapmasi lazim bence. o kadar para aliyorlar hic yani ben bile daha iyi oynarim...
__________________ Yasiyorsam bunun tek Sebebi: 3 Hece 8 Harf: BESIKTAS | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence de tigana gerekli olan herşeye sahip..tigana ile bu işi başaracaktır BEŞİKTAŞ..yeterki herkes takım olarak birbirine kenetlensin..oyuncular,yönetim,taraftar..ancak o zaman gerekli başarı gelecektir..bakınız daum a ..geçen sene fb nin gerekli başarıları göstermemesi için ne eksikti...hiçbir şey gibi gözüküyordu..kadro,para,...ama ezik tarafları ortaya çıktı işte..başkan azize herkese düşman etti takımı..daumun işine karıştı..taraftarla kötü oldu vs.vs..ama biz birbirimize sonuna kadar dayanıp güvenirsek olur bu iş..hemde bu genç kadroyla uzun zaman adımızdan söz eder cümle alem...övgüyle..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | fenerli kokusu alıyorum... daumu getirelim onu beğenir misiniz? adam topic açmış, Tigana yetersiz demiş, ee hani neden yetersiz? Yapsana bir kariyer incelemesi, çalıştırdığı takımlar, oralardaki vizyonu, transferleri, vs. Beşiktaşa şu ana kadar getirdikleri götürdükleri. Lafı at, mesajı bitir yok öyle, Beşiktaşlı biri o cümleyi söylemek için başlık açmaz bence. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar mrb... ben forum'u açtım sadece nabız yoklamak için tabii'ki sonuna kadar TİGANAYA güveniyorum her şeyden önce takıma lazım olan disiplini oyun içine yansıtıp gereken sonuçları almamızı sağlıyacağına eminim.BU sezon şampiyon olmasakta takıma gençleri monte ederse gelecek zaten bizim olur ,bunada inanıyorum. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben Tigana'nın şampiyonluk vizyonu olduğunu düşünüyorum...Her ne kadar deneyimsiz bir antrenör olsda, ilk kupasını Beşiktaş'ta aldı, kendini kanıtlamak için çok çalışacaktır ve bence başarılı olma ihtimali hayli yüksek..yani patlam yapmasını bekliyorum.........Dolayısıyla Tigana'nuın üstüne gitmek yanlış olur....ancak bir konuda çekincem olduğunu belirtmek isterim: o da Tigana'nın oyuncularala iletişimi....sanki biraz kopukluk var...Bence bu konuda Ali Gültiken mutlaka devreye girmeli.......Yoksa Tigana patlamaya hazır bomba........ ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |